#İbrahim tatlıses ben de İsterem müzik dinle

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Selim Gülgören - Kıyamet 04:00

Selim Gülgören - Kıyamet

boşlukta adım adım aklına gelir mi adım ben bir kere duymadım güzel dudaklarında uğruna öldüğüm kadın nerelerden aşk topladın aynı mı doyulmaz tadın güzel yanaklarında dünyada bir renk varsa gözünün gece karası çıksan rü..

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim Senden Ayrilali - Neset Ertas 06:07

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim

Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden Durmayıp Sevdiğim Gelesin Demiş (Of Of) Yardan Haber Gelmiş Ben Nasıl Duram Tez Günler İçinde Gelesin Demiş 2. Türkü Yarim senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden a..

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim 04:51

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim

Güller durur dallarda sararmadan solmadan Allah alma canımı yarime kavuşmadan Öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı Yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. Sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. Kaderimden mi bi..

Kaşınan Sarhoşu Tek Yumrukta Kaşıyan Genç 00:42

Kaşınan Sarhoşu Tek Yumrukta Kaşıyan Genç

Gün geçmiyor ki güvenlik kameralarına iyilik melekleri takılmasın. Bir sıkımlık canı olan sarhoş gence ben bile vursam yığarmışım yere ama adam iki kişiye dalmaya çalışıyor valla helal olsun inanmış..

  • JokerS tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar 02:55

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar

Adana'da sarhoş oldukları iddia edilen 3 kişi arasında “içkiyi sen fazla içtin, ben az içtim” kavgası çıktı. İçkiyi fazla içtiği iddiasıyla dövdükleri arkadaşını. Adana da olması sizleri çok şaşırtmadı değil mi? Beni de ..

  • JokerS tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı 01:30

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı

Avusturya'da, düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre çevreci aday Alexander Van der Bellen kazandı. Ekonomi profesörü Van der Bellen, sayılan oyların yüzde 53.6'sını aldı. Aşırı sağcı, göçm..

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim 04:59

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim

ORHAN ÖLMEZ _ SENDEN VAZGEÇTİM Ben kendime yanmayı kestim anladım zamanla Gül bahçesi yapmaya kalktım bir avuç samanla Olmayacak duaya amin dedim nerden bilirdim Doğmayacak sabaha hevesle kendimden geçtim Boşver ..

Bülent Ersoy'dan Safiye Soyman'a Ağır Gönderme! 06:00

Bülent Ersoy'dan Safiye Soyman'a Ağır Gönderme!

Bülent Ersoy'a Safiye Soyman'la ilgili bir program yapacakları sorulunca divadan ağır sözler geldi.Bakalım bu sözlere Safiye Soyman cephesinden nasıl bir açıklama gelecek....

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep1) İyi Seyirler 22:38

Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep1) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben ömer bugün sizlere Call Of Duty Modern Warfare 3 videosu çektim ve çekerken çok eğlendim umarım sizde çok beğenirsiniz iyi seyirler...

Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep2) İyi Seyirler 19:47

Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep2) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer Bugün Sizlere call of duty modern warfare 3 oynadım ve çok eğlenceliydi gerilim ve aksiyon baş başa kanalıma hala abone değilseniz abone olmayı ve like atmayı unutmayalım iyi seyirler ..

ELİF DEDİM TÜRKÜSÜ FON MÜZİĞİ 04:16

ELİF DEDİM TÜRKÜSÜ FON MÜZİĞİ

Elif dedim be dedim aman Yar ben sana ne dedim? Kuş kanedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elifim noktalandı aman Az derdim çoklandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah çeyizim bohçalandı Yetiş anam yetiş bu..

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ ) 04:10

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ )

Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaşlar Yakışmış Göze Aman Aman. Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Derd İle Geze Geze. Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman. Bir Kazma Al Bir Kürek Aman Aman, Mezarımı Kaz Gay..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ ) 04:24

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ )

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin ..

Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin !!! 03:48

Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin !!!

Ya ben Bizansı Alırım Ya da Bizans beni .. FATİH SULTAN MEHMET HAN..

  • PITIRCIK tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep4) İyi Seyirler 12:35

Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep4) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer bugün sizlere çok güzel bir video çektim videomu sonuna kadar izleyip beğenirseniz çok sevinirim İyi seyirler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz' 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz'

Manisa'da valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdam talebi parlamentoya gelecek. Parlamentodan geçtiği anda bana geldiği anda ben bunu onaylarım. Bir sıkıntı anaya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Gta 5 Serbet Dolaşma Ep1 İyi Seyirler 24:43

Gta 5 Serbet Dolaşma Ep1 İyi Seyirler

Herkese Merhaba ben ömer bugün sizlere gta 5 serbest oyun tanıtımı gösterdim İyi seyirler Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın...

Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep5) İyi Seyirler 11:28

Call Of Duty Modern Warfare 3 (Yeni seri Ep5) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Arkadaşlar ben ömer sizlere Call Of Duty Modern Warfare 3 oynadim çok eğlenceliydi iyi seyirler...

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser 00:23

Nazan Öncel - Madalyon - Teaser

Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan Göğsümde bir madalyon gibi taşıdım İmdat dediğinde yanında ben vardım Kafasız seni..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..