#İbrahim tatlıses ben de İsterem müzik dinle

Zula Oyunuyoruz Ep 6 İyi Seyirler 37:38

Zula Oyunuyoruz Ep 6 İyi Seyirler

Herkese merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere zula eğlenceli videosu çektim iyi seyirler.Lütfen Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız ! :-D..

Bülent Ersoy'dan Bir Safiye Soyman Açıklaması Daha! 05:20

Bülent Ersoy'dan Bir Safiye Soyman Açıklaması Daha!

Bülent Ersoy'un,Ben lokomotifim onlar vagon açıklamsına üzülen Safiye Soyman'ın üzüntüsünü dile getiren gazetecilere, ünlü diva yeni açıklmalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz ( Ep 8 ) Sniperla Katliam 16:07

Zula Oynuyoruz ( Ep 8 ) Sniperla Katliam

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere zula serimizden çok güzel bir video çıkarttım ve çok güzel oynamışım. Ben çok eğlendim iyi seyirler...

Brad Pitt'li Netflix Filmi 'War Machine'den Tanıtım Fragmanı Yayınlandı! 00:45

Brad Pitt'li Netflix Filmi 'War Machine'den Tanıtım Fragmanı Yayınland

Brad Pitt, Tilda Swinton ve Sir Ben Kingsley’in başrolde yer aldığı; Netflix’in orijinal filmi War Machine’den ilk görüntüler geldi. Netflix'in merakla beklenen bir diğer yapımı olan War Machine 26 Mayıs'ta sadece Netfli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bora Duran - Lodos 04:23

Bora Duran - Lodos

Söyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin çilesini Kimse çekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla üzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos çarptı yaş de..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Bengü - Kocaman Öpüyorum 04:06

Bengü - Kocaman Öpüyorum

Soran sorana bak seni bana Konuşmama hakkımı kullanıyorum Son bir kıyak bu da benden sana Kocaman kocaman öpüyorum Kaptırmak mı anlayacaksın Senin gibi birisine düş de gör Sen insanın ömrünü yersin Son nefesine kadar tü..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Gta 5 Oynuyruz (Ep 2) Serbest Dolaşmaca :D 23:30

Gta 5 Oynuyruz (Ep 2) Serbest Dolaşmaca :D

Herkese merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere Gta 5 videosu çektim serbest mod görevler oynadım iyi Seyirler. Bence eğlenceliydi Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım..

Yok Artık! 3 Yaşındaki çocuktan oyun videoları :))Yeni Kanalım 05:26

Yok Artık! 3 Yaşındaki çocuktan oyun videoları :))Yeni Kanalım

Herkese merhaba arkadaşlar ben muhammet yusuf bugün sizlere yeni kanalım'dan transformice videosu çektim iyi seyirler.Kanalıma Abone Olmayı Ve like Atmayı Unutmayın..

Zula Oynuyoruz Ep  (12)İyi seyirler 07:38

Zula Oynuyoruz Ep (12)İyi seyirler

Herkese merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula videosu çektim iyi seyirler...

Zula Oynuyoruz Ep(15) İyi seyirler 09:21

Zula Oynuyoruz Ep(15) İyi seyirler

Herkese merhaba arkadaşlar ben ömer iyi seyirler.Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım. Çok İyi Oynadım resmen...

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

  • Kadınca tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'İstersem Yarın (Almanya'ya) Gelirim, Dünyayı Ayağa Kaldırırım 01:16

'İstersem Yarın (Almanya'ya) Gelirim, Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ben Nazizmin, Almanya'da bittiğini zannediyordum. Meğerse hala devam ediyormuş. dedi...

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül 03:55

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

Mutsuzluğumu al götür Ben başedemedim hayat Kendimi ele verdim Sen söyle az mı çektim Yetmedi kesmedi mi Bu kader, kedere hazır ve nazır Hilafsızdır, ortaksızdır Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Totally Accurate Battle Simulator Ep 1 Çok Güldüm 11:54

Totally Accurate Battle Simulator Ep 1 Çok Güldüm

Herkese Merhaba arkadaşlar ben ömer bugün sizlere Totally Accurate Battle Simulator oyunun çektim similasyon oyunudur çok rahat oynayabiliceğiniz bir oyundur rahat bir şekilde indirebilirsiniz Kanalıma abone Olmayı ve Li..

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum 04:05

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler Dur, biteceğine başa dönsek yine Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu? Dur, yaşanası daha bir ton şey var Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi ..

Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..