#İbrahim tatlıses ben de İsterem müzik dinle

Zula Oynuyoruz Ep (36) İyi Seyirler 13:09

Zula Oynuyoruz Ep (36) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer 36. Bölümme Hoşgeldiniz iyi seyirler.Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın..

Zula Oynuyoruz Ep (37) İyi Seyirler 10:18

Zula Oynuyoruz Ep (37) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer 37. videoma hoş geldiniz iyi seyirler dilerim bence çok güzel oynadım ve sizin için uykumu böldüm. Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı  - Mehmet Yıldız 24:46

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı

Kader değişebilir mi ? Kader dua ile değişebilir mi ? Kaderimde yazıldığı için mi günah işliyorum ? Bir insanın kaderi belli midir ? “Bu hayatı ben istemedim, Allah bana bu kaderi yazdı !” diyorsanız bu video tam sizlik ..

Zula Oynuyoruz Ep (38) İyi Seyirler 06:15

Zula Oynuyoruz Ep (38) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer iyi seyirler dilerim iyi günler iyi oyunlar kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Zuhal Topal'dan Esra Erol'un Gözyaşlarına İnce Gönderme (Duymayan Kalmasın) 07:00

Zuhal Topal'dan Esra Erol'un Gözyaşlarına İnce Gönderme (Duymayan Kalm

Star TV'de yayınlanan, 'Duymayan Kalmasın' programına katılan evlilik programı sunucusu ve oyuncu Zuhal Topal, evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Dün Esra Erol'un programında sesini titr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Zula Oynuyoruz Ep (41) İyi Seyirler 08:35

Zula Oynuyoruz Ep (41) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli ve noob bir şekilde oynadığım zula videosunu çektim iyi seyirler zulayı katlettim. Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın...

Zula Oynuyoruz Ep (42) İyi Seyirler 06:14

Zula Oynuyoruz Ep (42) İyi Seyirler

Ben ömer zula videoma hoş geldiniz kanalıma abone olursanız daha fazla videolar gelmesiniz istiyorsanız like atmayı unutmayın...

Plaj Çantamda Ne Var? 01:13

Plaj Çantamda Ne Var?

Herkese merhabaa , yine yeniden 'Çantamda Ne Var ?' ile sizlerle beraberim. Bu sefer plaja giderken yanıma neler alıyorum yani plaj çantamda ne var videosu hazırladım. Oldukça zevkli bir başlık bence... Evet plaja giderk..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Dünya Barışını Sağlayacak Kız- 'Ya Küçük İnsanlar Olsaydı, Onları Yeseydik, O Zaman Kimse Kalmazdı' 02:57

Dünya Barışını Sağlayacak Kız- 'Ya Küçük İnsanlar Olsaydı, Onları Yese

Herkesin arkadaş olmasını isteyen ufaklık, ben iyi biri olabiliyorsam hepimiz iyi birisi olabiliriz diyor... Herkes gülsün!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (44) İyi Seyirler 06:17

Zula Oynuyoruz Ep (44) İyi Seyirler

Merhaba arkadaşlar ben ömer gökdemir çok eğlenceli zula videosuyla gene karşınızdayım iyi seyirler...

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Zula Oynuyoruz Ep (45) İyi Seyirler 07:32

Zula Oynuyoruz Ep (45) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer zulada nooblukta sınır tanımadım iyi seyirler Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın..