#İbrahim tatlıses biliyem yar biliyem müzik dinle

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Agire Jiyan - Gulamink 06:46

Agire Jiyan - Gulamink

Agire Jiyan Gula Min sözleri, Agire Jiyan Gula Min şarkı sözü, Agire Jiyan Gula Min şarkısı dinle, Yar dilê min dе girtî Ez hêsirê şеvеkе lal im Bi sеr dil dе dinalim Tu di bira min dе yarê Tariya şеvê dе çum xar Dil ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asu Maralman Sandığımı Açamadım 02:45

Asu Maralman Sandığımı Açamadım

Sandığımı açamadım loy loy Çeyizimi saçamadım loy loy Yazık oldu gençliğime loy loy Bir yiğide kaçamadım loy loy Ezme ile süzme ile loy loy Yar bulunmaz gezme ile loy loy Mezarımı kızlar kazsın loy loy Altın saplı kazma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Furkan Keskin - Haydar Haydar 04:22

Furkan Keskin - Haydar Haydar

Haydar Haydar şarkı sözleri ile Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar haydar se..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilan Çıtak - Keşke Kullansaydım Çok Başka Bir Yerde Olurdum 12:41

Dilan Çıtak - Keşke Kullansaydım Çok Başka Bir Yerde Olurdum

İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak, youtube'daki tıklanma oranlarından babasıyla arasındaki duruma ve müzik hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı...

  • BETA tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Gülay -  Uyandım Sabah İle 03:10

Gülay - Uyandım Sabah İle

Uyandım sabah ile Göz yaşım sile sile Ecel kapımı çaldı Ağlıyorum nafile Deryada feryada Gam çekmişem dünyada Elimde yeşil güğüm Yara yetmiyor gücüm Yar gurbet ellerinde Ağlıyorum dilsizim Deryada feryada Gam çekmişem..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum 03:28

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır Şu Bahtım Kara Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey.....

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Sinan Akçıl ft. Deniz Toprak - Geleceğim Aklına (Akustik) 04:25

Sinan Akçıl ft. Deniz Toprak - Geleceğim Aklına (Akustik)

Değdimi yar bilemem Beyazlayan saçıma Baktında ne hissettin Akan göz yaşlarına Gecenin bir vaktinde Geleceğim aklına, Geleceğim aklına, Geleceğim aklına.. Değdimi yar bilemem Beyazlayan saçıma Baktında ne hissettin Aka..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..