#İbrahim tatlıses biliyem yar biliyem müzik dinle

Gülben Ergen Seren Serengil'e Vefasızlık Mı Etti 14:33

Gülben Ergen Seren Serengil'e Vefasızlık Mı Etti

Gülben Ergen'i ilk sahneye çıkaran ismin Seren Serengil olduğu iddia edilirken, Ergen'i İbrahim Tatlıses ile tanıştıran ismin yine Serengil olduğu iddia edildi... Masaya yatırılan konuda türlü iddialar yer alırken ''Gül..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak 03:09

Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak

Gamze sahne adlı yarışmacı İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Seyfi Dursunoğlu'ndan oluşan jüri karşısında hünerlerini sergiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaç Para Ulan Bir Flüt (Emrah Ablak) 00:32

Kaç Para Ulan Bir Flüt (Emrah Ablak)

İbrahim Tatlıses'in canlandırdığı karakteri farklı bir açıdan karikatürize eden Emrah Ablak'ın eserini izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Sınıra Gidiyor: İşte Uçaktan İlk Görüntüler 01:29

Ünlüler Sınıra Gidiyor: İşte Uçaktan İlk Görüntüler

Zeytin Dalı Harekâtı'na destek vermek için aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal gibi ünlü isimler Hatay'a gidiyor. İşte uçaktan ilk görüntüler.....

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj 02:23

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj

Aralarında İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Alişan'ın da bulunduğu ünlüler, sosyal medya hesaplarından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı...

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim 10:45

Ayşegül Yıldız'dan Olay Itiraf- Evlenmeyi Ben Istemedim

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile 20 yıllık beraberliğinin ardından ilişkisi ve biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Posta'dan Oya Çınar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız, Tanıştığımızda ben 16, o 46 yaşındaydı. Hi..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serdar Ortaç Bir Bilsem ki 07:15

Serdar Ortaç Bir Bilsem ki

serdar ortaç bilsem ki, serdar ortac bilsem ki orjinal, serdar ortac bilsem ki karaoke, ebru gundes serdar ortac - bilsem ki, serdar ortac ebru gündeş bilsem ki orjinal, serdar ortac ibrahim tatlises bilsem ki, serdar or..

  • Osama ayad tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayem Sori Ne Sori - Remix Adam 00:36

Ayem Sori Ne Sori - Remix Adam

Mahmut Tuncer Ft Ibrahim Tatlises - I Am Sorry Remix İzle..

  • JET TV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lahmacun kaç liradan satılmalı 02:25

Lahmacun kaç liradan satılmalı

İBRAHİM TATLISES, RESTORAN ZİNCİRİNDE SATTIĞI LAHMACUNA PAHALI YORUMLARI GELİNCE İSYAN ETTİ. 10 LİRA'YA LAHMMACUN MU OLUR? DİYEREK YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ. SHOW HABER DE O SORUNUN CEVABINI HEM İŞİN US..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun 03:52

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun

Geceleri paylaşır düşlerle, bir çözümü yok ki bunun Yanlışa düşer çıkmazlara, bir dönüşü yok ki bunun Sevgi olsun, taştan olsun, ama benimle olsun Çile çeker aşkın mapusunda, bir kaçışı yok ki bunun Koşmayı seviyor ..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Nurettin Rencber -  Eski Yara 05:04

Nurettin Rencber - Eski Yara

Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Resul Dindar / Hiç 05:20

Resul Dindar / Hiç

Resul Dindar Şarkı Sözleri: Gecenun bir vaktinde Yıldızlarun altinde Oturup ağladun mi? Ayrılık saatinde Sen sevdaluk etmedun mi? Sen hiç acı çekmedun mi? Resimlere bakup bakup Gözyaşini dökmedun mi yar? Sen bir damla ..

  • Candy tarafından
  • 2.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:05

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bir ışık Düşmüşüm derdine olmuşum aşık Ağ buğday benizli zülfü dolaşık Dividim kalemim yazarım Böyle bir yavrunun derdi var bende Yar bende oy bende Aha ben gidiyom sen hemen ağla Yan ağla dön ağla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar A..

Ne Güzel Yaratmış - Can GEREN 03:41

Ne Güzel Yaratmış - Can GEREN

Ne Güzel Yaratmış - Can GEREN..

Zara Beyaz Giyme Toz Olur 04:18

Zara Beyaz Giyme Toz Olur

Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi ..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Sevdanın Böylesi şarkı sözleri ile; Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam [Nakarat] Dünyanın hilesini..