#İbrahim tatlıses biliyem yar biliyem müzik dinle

Adı Bende Saklı  Ne Bekliyordun Ki 03:47

Adı Bende Saklı Ne Bekliyordun Ki

ŞARKI SÖZLERİ Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay öndört ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan Baksana Talihe⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ ABC13579DEF 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ ABC13579DEF

Ey yüreğimde yer eden Yar . . ! Daha yavaş es yüreğime Bana öyle uzun uzun AŞK söyletme Duymaz mısın kalbimin SEN diyen sesini ? Al götür yüreğine beni Sakla Al açuçlarına Sarbeni Sakla BIrakma..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..

Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni gör Tanrım bir bak nerdeyim Çölleri aştım yar izindeyim Sanma ki şaştım ilk sözümdeyim Beni ara sor, gör ne haldeyim www.sozlerisozu.com Karlara vardım, dağları yardım Hasrette sabır günümü aştım Her dönemeçte yol b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam  Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var) 03:34

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var)

Bahçalarda Barım Var Iğdır-Fatih Kısaparmak-Erkan Sürmen Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Der..

  • PengoTV tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri) 02:40

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri)

azeri ezgiler arasında en güzeli belki de... Seslendiren: Sibel Güzel Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Derdim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

İsmail Özen - Demedim mi 03:47

İsmail Özen - Demedim mi

Demedim mi şarkı sözleri ile O yar belasını bulmuş Duydum benden beter olmuş Gece gündüz ağlar olmuş Eden bulut demedinmi Gönül vermiş bir soysuza Kendi gibi vefasıza Hasret kalmış bahar yaza Eden bulur demedimmi Kaç ..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi 02:57

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi

Gerçekten mi şarkı sözleri ile İnanmam ne dese, ne yapsa da yalandır Kırıldım, dağıldım toplanmaz kalp hasarlı Zahmet edip yorulmasın istemem tamam mı Bana yar olmaya namzet o insanı Katranı kaynatsan olur mu şeker C..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 9 ay önce
Kadir Şahin - Kaderime Dargınım 05:00

Kadir Şahin - Kaderime Dargınım

Söz: İbrahim Hahaoğlu Müzik: Ogun Şaybak ( Kel Ozan ) Düzenleme: Eren Özer Yönetmen: Ferhat Bilgin..

Kazım Kandil - Ah Be Kadın 06:03

Kazım Kandil - Ah Be Kadın

Söz: İbrahim Bağcivan Müzik: Uğur Tire Düzenleme: Uğur Tire..

Cemocan - Tutulmuşsun Bir Sevdaya 04:21

Cemocan - Tutulmuşsun Bir Sevdaya

Söz: Özgür Ata Müzik: Özgür Ata Düzenleme: İbrahim Kara Yönetmen: Murat Kızıl & Şaban Bek..

Kayıp Şair & Özgür Tüzer - Sen 04:21

Kayıp Şair & Özgür Tüzer - Sen

Söz: Korkmaz Bıçkın Müzik: Mustafa Arapoğlu Düzenleme: Mustafa Arapoğlu Yönetmen: İbrahim Bülbül..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..