#İbrahim tatlıses biliyem yar biliyem müzik dinle

Suriyeli Çocuk: 00:58

Suriyeli Çocuk: "Biz Beşşar'a Ne Yaptık.

beşar esedin kendi halkına yaptıgı zulüm gözler önünde sizlerin Allah yar ve yardımcısı olsun..

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman 04:06

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman

Gün olur yıldız kayar gözlerinden yaşlar düşer Ruhun da bedenine doymuştur çıkmak ister Kaybolur zaman seni yaşadıkça Benden uzak dur ama Yok ol git hayatımdan Yalan dolansın yar..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA

Çift Jandarma Geliyor Loy Kaymakam Konağından Fiske Vursam Kan Damlar Loy Kırmızı Yanağından Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Zeytin Yaprağı Yeşil Loy Dibinde Kahve ..

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ 04:32

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ

Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) Kaderim Böyle İmiş. Gizli Sevda Çekmesi (Aman Aman) Ateşten Gömlek İmi..

ELİF DEDİM TÜRKÜSÜ FON MÜZİĞİ 04:16

ELİF DEDİM TÜRKÜSÜ FON MÜZİĞİ

Elif dedim be dedim aman Yar ben sana ne dedim? Kuş kanedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elifim noktalandı aman Az derdim çoklandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah çeyizim bohçalandı Yetiş anam yetiş bu..

Sevda Gül - Ellik 05:21

Sevda Gül - Ellik

Ah Benim Atlı Yarim Hemde Tokatlı Yarim Güzellikten Bakılmaz Baldan Da Tatlı Yarim Gel Ellikten Ellikten Su Gelir Mezellikten Güzel Benzin Sararmış Besbelli Güzellikten Dere Geçtim Daşı Yok Yüzük Buldum Kaşı Yok Yedi Yer..

Murat Belet - Kül Eyle 04:44

Murat Belet - Kül Eyle

Kül Eyle Aşkımı meşkimi senden alayım Sana nispet ile şeref bulayım Yeterki senin bir parçan olayım İster kaftan ister çul eyle beni Yar bana gönlünde bir yer ayırda İster sultan ister kul eyle beni Bizim deyip kara g..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul  Hain Alp Yağızı Öldürür 00:29

Diriliş Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür

Diriliş Ertuğrul 82.Bölüm Ertuğrul Hain Alp Yağızı Öldürür. Ertuğrul Bey Ali Yar Bey'e ihanet edecek olan beylere göz dağı verir...

Yusuf Güney'den Taklit Şov 03:17

Yusuf Güney'den Taklit Şov

Mesut Yar ile Burada Laf Çok a katılan Yusuf Güney arabesk müziğin dört büyük isminin taklitlerini yaptığı anlarda stüdyo kahkahaya boğuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı 01:55

Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı

Burada Laf Çok'ta Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, taklitlerinde abartıya gidildiğini savunarak eleştirilerde bulundu. Tilbe, Öyle ağzını eğe eğe taklidimin yapılmasına gerek yok ki. Ben ağzı o kadar eği..

  • ANKA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harun Kolçak  Haketmedim Ayrılığı 04:58

Harun Kolçak Haketmedim Ayrılığı

Düştüm acılara Saplanıp kaldım Gücüm yetmiyor Kurtulmaya Neden ayrıldı yollar Hergün sarılan kollar Şimdi yolunu gözler ah Seni hiç unutmadım Bir gün bile aldatmadım Üstüne gül koklamadım Yar Zalim kader Yine ördün ağlar..

İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

Öldüm Diyipte Hemen Ölmek 00:08

Öldüm Diyipte Hemen Ölmek

Öldüm Yar..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine 03:58

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur Çeşme 04:53

Ferdi Tayfur Çeşme

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam b..

İlk Değilsen Bile Son Aşkım Kal⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 02:53

İlk Değilsen Bile Son Aşkım Kal⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Şeytan Diyor ki bazen...Çek Silahı Daya Kalbine Namluyu...Bas Tetige VUR YÜREGİNİ!!...Vur ki Film Kopsun Ama Yapamıyorum Ölümden korktugumdan değil..!! İçimdeki SaNa Kıyamıyorum. ey yar....

İmkansızlık Şiiiri Arzu Masal Sen Rüzgar Ben Yaprak⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:54

İmkansızlık Şiiiri Arzu Masal Sen Rüzgar Ben Yaprak⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Şeytan Diyor ki bazen...Çek Silahı Daya Kalbine Namluyu...Bas Tetige VUR YÜREGİNİ!!...Vur ki Film Kopsun Ama Yapamıyorum Ölümden korktugumdan değil..!! İçimdeki SaNa Kıyamıyorum. ey yar....

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Aydilge'den Çok Çarpıcı Beren Saat Sözleri 16:21

Aydilge'den Çok Çarpıcı Beren Saat Sözleri

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'nin 18 Temmuz konukları Yonca Evcimik - Aydilge ve Bülent Yar oldu. Programın en dikkat çeken kısımlarından biri Beren Saat'in olay olan paylaşımıydı. Ay..

  • BETA tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadise'den Muhteşem Sivas Türküsü 05:52

Hadise'den Muhteşem Sivas Türküsü

Ünlü sanatçı Hadise, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Hadise memleketi Sivas'ın en sevilen türkülerinden biri olan ''Sen Sivası seyret yar ben de seni'' isimli eseri seslendirdi...

  • BETA tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü 03:06

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü

( MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SOĞUKLUĞUNU VERSİN ) :'( :'( Şu kışlanın kapısına Mail oldum yapısına Telli kurban bağlayayım Asker yarin kapısına Yüce dağlar olmasaydı Laleleri solmasaydı Ölüm Allah'ın emri de..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..