#İbrahim tatlıses bu gün bayram günü derler müzik dinle

 İrmikli Cevizpare Tatlısı 06:42

İrmikli Cevizpare Tatlısı

Bu tarif hakikaten muhteşem oluyor arkadaşlar, öyle nefis ki,tadına bakan herkes tarifini istiyor. İftar sofralarınıza ve bayram sofralarına çok yakışır. Mutlaka deneyin...

Ayşenur Yaylalı Günlük ve Şık Kombinler 03:00

Ayşenur Yaylalı Günlük ve Şık Kombinler

Bayram da ve günlük kullanımda beğenerek kullanabileceğinizi düşündüğüm 3 farklı kombin paylaştım.Hangisi en çok sizin tarzınıza uygun yorumlarda belirtmeyi unutmayın..

Milyonluk Kuş Fragman 02:19

Milyonluk Kuş Fragman

Hakkı, lüks bir otelde şoför olarak çalışmaktadır. Yeni görevi yurtdışından gelecek olan mimarı karşılamaktır. Konuğunu almak için havaalanına giden Hakkı, yanlışlıkla mimar yerine polis tarafından aranan bir kuş hırsızı..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Ölmek Üzere Olan Civcivi Suni Teneffüsle Hayata Döndürdü 00:56

Ölmek Üzere Olan Civcivi Suni Teneffüsle Hayata Döndürdü

Malatya'da yaşayan Bayram Adak su kovasına düşen ve ölmek üzere olan civcivi sunu teneffüsle hayata döndürdü. Adak'ın civcivi kurtarma mücadelesi herkesin takdirini kazandı...

Bayramda Ulaşımın Ücretsiz Olduğunu Bilmeyenleri Trollemek 00:16

Bayramda Ulaşımın Ücretsiz Olduğunu Bilmeyenleri Trollemek

Ülkemizde bir çok belediye bayram günlerinde belediyenin ulaşım araçlarını ücretsiz yapıyor. Bu durumu bilmeyen yolcular sanki kendi kartı okutuyormuş gibi yapan genç tarafından trollenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Dolar Basarken Yakalandı - Röportaj Adam 01:56

ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Dolar Basarken Yakalandı - Röportaj Adam

ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Sahte Dolar Basarken Yakalandı. Bayram Öncesi Piyasaya Sürülmesi Beklenen Dolarlar İmha Edildi...

  • JET TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı 01:54

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı

1 Haziran'da açıklanan konut kredi faiz oranları, gayrimenkul sektöründe bayram havası estirdi. Öyle ki 1 Haziran'dan bu yana 93 bin konut satışı gerçekleşti. Konut satışında ise İstanbul yeniden zirvede... Ayrıca bu sat..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmit pişmaniyesi bayramda Türkiye’nin ağzını tatlandıracak 04:53

İzmit pişmaniyesi bayramda Türkiye’nin ağzını tatlandıracak

Kocaeli’nin coğrafi işaretli ürünlerinden olan İzmit pişmaniyesinin üreticileri, Kurban Bayramında tüm Türkiye’de bayram coşkusu yaşayacak vatandaşların ağzını tatlandırma hedefiyle tam kapasite üretime devam ediyor...

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı 01:17

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de görev yapan Mehmetçiklerin Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yaptıklarını açıkladı...

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Ayla Çelik - Mecbur 00:49

Ayla Çelik - Mecbur

bayram..

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi 02:13

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi

NE YILBAŞI, NE BAYRAM.. ANKARA'NIN SİMGESİ ATAKULE BU KEZ ÇOK FARKLI BİR SEBEPLE IŞIKLANDIRILDI. İSMİ AÇIKLANMAYAN BİR ÇİFT BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLGİNÇ BİR PARTİ DÜZENLEDİ. BEBEĞİN CİNSİYETİ SADECE ONLA..

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

10 milyonluk tatil göçü! 02:26

10 milyonluk tatil göçü!

MİLYONLARIN GÖZÜ 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNDE. BODRUM, ÇEŞME, ALAÇATI DOLUP TAŞIYOR. OTELLERDE NEREDEYSE YER KALMADI. PEKİ SON DAKİKACILAR İÇİN FİYATLAR NE DURUMDA? İŞTE ÇOK MERAK EDİLEN O SORUNUN YANITI..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Plajda kanalizasyon skandalı 01:32

Plajda kanalizasyon skandalı

AYDIN KUŞADASI BAYRAM TATİLİNDE DOLDU, TAŞTI, AMA İLÇE BU YOĞUNLUĞA DAYANAMADI, DÜN AKŞAM KANALİZASYON HATTI PATLADI, ATIK SU DENİZE DÖKÜLÜNCE PLAJDAKİ TATİLCİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

 Tavuk Dolması Tarifi 06:48

Tavuk Dolması Tarifi

Tavuk dolması Malzemeler Kişi adedine göre tavuk göğsü fileto Pilav için 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 kuru soğan 1 su bardağı yıkanmış pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz, toz şeker, karabiber, kimyon, yenibahar,tarçın, ..

Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.493 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Fidye için kaçırdılar 02:20

Fidye için kaçırdılar

Buruk bir bayram geçiriyorlar. Biricik kızları ve onun 6 aylık oğlu Muhammed ortada yok...

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ 01:42

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ

BOLU'nun Gerede ilçesinde, internet üzerinden 1500 liraya anlaştığı Bayram Yılmaz'a (40) otomobil jantı yerine banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 T..