#İbrahim tatlıses bu gün bayram günü derler müzik dinle

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle 1:36:13

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Üç genç arkadaş cin temalı bir korku filimi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları ko..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu 02:22

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu

Demet Akalın Ve Okan Kurt Çifti, Geçen Akşam Tarkan’ın Harbiye Konserinde Görüntülendi. Her Sene Megastar’ın Konserini Ön Sıradan İzleyen Demet Akalın, Bu Sene De Geleneği Bozmadı. Tarkan’ı Çok Sevdiğini Dile Getiren Dem..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

MEF - Mazi (Official Video) 02:31

MEF - Mazi (Official Video)

MEF'in ''Mazi'' şarkısı video klibi ile yayında. Söz, Beste: Doğanay Karadeniz Düzenleme: İbrahim Küçükoğlu Mix: İbrahim Küçükoğlu, Esad Fidan Mastering: Saffet Ulcay Gitar: Ediz Erinç Yönetmen: Buğra Karaçam Prodüktör:..

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

Sinan Erkeker - Dıl Sebır 04:35

Sinan Erkeker - Dıl Sebır

Sinan Erkeker - Dıl Sebır Dinle Söz & Müzik: Bayram Özel Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Tekin Sayan..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Tin Tin Tini Mini Hanım - Çocuk Şarkıları 03:03

Tin Tin Tini Mini Hanım - Çocuk Şarkıları

Tini Mini Hanım Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıramaz padişah Tin t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 04:09

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı

Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yasat..

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Biraz Ekşın - Aşk Çok Hoş Ama Banane 02:59

Biraz Ekşın - Aşk Çok Hoş Ama Banane

Biraz Ekşın şarkısı sizlerle. Aşk Çok Hoş Ama Banane Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri ge..

  • Cowboy tarafından
  • 4.921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim 01:00

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Önden Giriyim mi Kavgası 00:28

Önden Giriyim mi Kavgası

Gene kızlar gene kavga hep bir numara olma peşindeler hep en güzeli benim derler insanca geçinemiyolar hepsine abi dayağı lazım...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee´yi İçinde Yaşayan Çocuk 01:24

Bruce Lee´yi İçinde Yaşayan Çocuk

Ufak yasta kendisini tam bir nunchaku ustasi haline getiren arkadasimiz, Bruce Lee´ye tasidigi hayranligi aksiyona vurmayi ihmal etmemis. Resmen icinde yasiyorlar derler hani ya, fakat gercekten icinde yasiyor galiba...

  • JET TV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eli Armut Toplayan Adam 03:18

Eli Armut Toplayan Adam

Görüntüde yol sorunundan çıkan kavgada,cüsseli Viking var adamın,soruna neden olan adamı pataklayışını izlicez.Kız yanında dayak yiyen adam resmen pısırık kesildi.Elin armutmu toplayan derler bunun gibilere..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce