#İbrahim tatlıses gönül müzik dinle

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

Bremin - Çawreşamin 04:30

Bremin - Çawreşamin

KURDISH Çavreşamin Le çavreşamın Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Dil dixapinin Oyy le venagarin Salen ten tarin Oyy qatu napirsin Le çavreşamin Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Şew..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdalı Türküler (Murat İbrahimbaş feat. Volkan Konak) 04:28

Sevdalı Türküler (Murat İbrahimbaş feat. Volkan Konak)

Okyanus kalpli sevgilim Kalbini dalgalandırma sakın Bu hayat denen yolculuğumda Bir tek senin beyaz dişlerinde ezdiğin üzümlere doyamadım Bir de ilkbahar sabahına benzeyen yatağına Sorma hiç nedenleri,anlamsız gidenleri..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe 04:42

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe

Sê Bırâ - Ya Mına 2015 Kürtçe Türkçe Altyazı ve Şarkı Sözleri KÜRTÇE SÖZLERİ Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya 02:43

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya

Gözleri Var Ya şarkı sözleri ile Kal yanımda buna ihtiyacım var. Son bir kere kokuna sarılsam ya. Devirip gözlerini günleri saymadan. Gözleri var ya Elleri sımsıcak hani ya Derinden vurur o beni ya Ömrümü adarım yol..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EF - Masum Değil 03:34

EF - Masum Değil

Yönetmen:Cenan Çelik Yapımcı:İbrahim Tilaver Uygulayıcı Yapımcı:Tugay Çolak Yapım Sorumlusu:Batuhan Akyüz Işık şefi:Mert Mustafa Çoban Set:Cinetechno Grip Edit,color:Ozan Okay Saç makyaj:Eylem Tek Ulaşım:Gökhan Özbalta..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..