#İbrahim tatlıses gönül müzik dinle

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı

Emine'nin yüzündeki yara, başta Haluk olamk üzere herkesin tepkisini çeker. Hüseyin, sert bir dille Haluk tarafından uyarılır. Tuna ile Gönül, kendilerini yeni bir mücadele içinde bulurlarken, Haluk ile Meltem şantiyeye ..

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm 2.Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 7.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Zero Tuna ve Gönül, çocukları için rolleri değiştiriyor. Tuna bir anda Taş Fırın a dönüşünce herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor!..

Karısının Yanında Başka Hatuna Sarkan Dede 00:09

Karısının Yanında Başka Hatuna Sarkan Dede

Dayı yanındaki karısını görmezden gelip genç bir hatunla gönül eğlendiriyor. Yalnız teyze para mı kızdı yoksa dayının eğlenmesine mi? Orası muamma.....

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay ve Ateşböceği Final Şoku 01:01

Dolunay ve Ateşböceği Final Şoku

İki Yalancı ve Deli Gönül dizilerinin final yapmasının ardından sevilen dizi Dolunay ve Ateşböceği'nin de 2 ay sonuda final yapacağı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 10. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Hüseyin'in güçlü sesi, daha da değerleniyor! TEOG'un kalktığını öğrenen Gönül ve Tuna, çocukları da yanlarına alarak kutlamalara doyamıyor!..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Hafıza Kaybı Sorunsalı 01:05

Hafıza Kaybı Sorunsalı

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir 01:55

Evli Bir Adamı Sevmek Bir Şeref Midir

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan 00:59

Bak Aklıma Ne Geldi Beni Kaçırsan

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım 02:00

Onun Benden Çok Sevdiğini Ben Kurtaracağım

Kalp Yarası başrollerinde Kenan Pars ve Gönül Beyhan'ın yer aldığı 1961 yapımı Türk filmidir. Yasak bir aşk yüzünden hafızasını yitiren evli bir avukatla, kocasının tedavi parası için tüm mallarını satıp eski mutluluğu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıldı. Erdoğan buradan çıkışta evinin balkonunda bulunan bir kadının kendisine seslenerek davet ettiğini fark..

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem'i yine önemli bir sınav bekliyor! Haluk ile Meltem yaşadıkları yeni gelişmeler üzerine yine karşı karşıya gelirler. İkili arasında mücadele, kahkalara boğaca..

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser 07:35

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser

Athena ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde Aya İrini'nin tarihi atmosferinde sahne alarak, konsere damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafama göre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “Serseri Mayın” gibi şarkılarını Çuk..

  • BETA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer'in Şarkısında Hunharca Dans Eden Adam 02:59

Zerrin Özer'in Şarkısında Hunharca Dans Eden Adam

Zerrin Özer'in 1979 yılında trt ekranlarında seslendirdiği gönül şarkısında hunharca dans eden adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle 1:32:42

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 8.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatımızı Kolaylaştırması Gereken Teknoloji Bizi Hayattan Koparıyor 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatımızı Kolaylaştırması Gereken Teknoloji Biz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dost meclislerindeki gönül sohbetlerinin yerini artık sosyal medya tartışmaları aldı. Hayatımızı kolaylaştırması gereken teknoloji maalesef giderek bizi hayattan koparıyor. dedi...

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine 01:05

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine

Deniz yüzeyinde biriken atıklar, daha önceki yıllarda gerektiğinde toplanırken, 2000 yılından itibaren çalışmalar düzenli hale getirilmiş, gerekli ekip ve ekipmanlar sağlanarak temizlik her gün düzenli olarak titizlikle ..

  • Cowboy tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi 03:56

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi

Makaram Sarı Bağlar Diyarbakır-Selahattin Mazlumoğlu-Muzaffer Sarısözen Makaram Sarı Bağlar (Oy) Kız Söyler Gelin Ağlar Niye Ben Ölmüşmüyem (lo) Asyem Karalar Bağlar O Perde O Perde Zülfün Yüzüne perde Devriyele..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler 04:02

Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler

Ebru Yaşar - Ne Doktorlar Ne Mühendisler Sanma beni sakın kız kurusu Eğri çıkıyor en doğrusu Pastane diyerek gittigim yerler Ya Yıldız Parkı ya Beykoz korusu Birine heves etsem Evlenelim desem Yan çiziyorlar Pes..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Klibi 05:25

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Klibi

Beşiktaş'a özel Şampiyonlar Ligi Klibi hazırladım. 2017-18 sezonunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi arenasında temsil edecek Beşiktaş'a canı gönülden başarılar dilerim! SALDIR KARA KARTALIMM...

  • OFSAYT tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar'ın Cazibesine Kapılıp Dans Eden Kedicikler 02:57

Adnan Oktar'ın Cazibesine Kapılıp Dans Eden Kedicikler

Saliha Yazaroğlu ve Beril Koncagül velinimetimiz Adnan Oktar'ın cazibesine kapılıp dans ettiler. Münafiklar için hiç iç açıcı olmayan görüntüleri mümin kardeşlerimiz gönül ferahlığıyla izleyebilirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Yaşındaki Çocuktan Profesyonel Yarışçılar Gibi Araba Süren Performans 04:35

Üç Yaşındaki Çocuktan Profesyonel Yarışçılar Gibi Araba Süren Performa

Drift yarışına gönül vermiş yarış türlerinin en zorları arasında yer alan 3 yaşındaki çocuk, gelecekteki mesleğini şimdiden bulmuş gibi gözüküyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce