#İbrahim tatlıses kurban olduğum müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman 02:30

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman

Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de sinemalarda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmey..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Dünyada ve Türkiye'de Öpüşme Sahneleri-Çok Güleceksiniz!!! 02:11

Dünyada ve Türkiye'de Öpüşme Sahneleri-Çok Güleceksiniz!!!

Dünyadan öpüşme sahneleri ve Türkiye'den öpüşme sahneleri. Beyaz'ın programına katılan İbrahim Tatlıses'in yapmış olduğu filmlerdeki öpüşme sahnelerini gülerek izleyeceksiniz ve dünya sinemasıyla Türk sineması arasında o..

  • ANKA tarafından
  • 1.672 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flütün Rakıdan Pahalı Olduğu Zamanlar 00:58

Flütün Rakıdan Pahalı Olduğu Zamanlar

Ağır nostaljili ülke gündeminde bu hafta; çocuğuna flüt alamadığı için meyhaneye gidip dertlenen İbrahim Tatlıses var! Bir zamanlar flüt rakıdan da pahalı imiş ya ne güzel...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER 04:02

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER

bu nasil karizmadir arkadas james bond bok yemis yaninda büyüksün cüneyt baba İbrahim Tatlıses “ BU NE LAN “ gülmekten gözümden yaş geldi Dönence Artist Barış Manço Album Sözüm Meclisten Dışarı..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Benzemez Kimse Sana Canlı Yayın 03:56

Benzemez Kimse Sana Canlı Yayın

Benzemez kimse sana Aavrına hayran olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım Lütfuna ermek için Söyle perişan olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım Benzemez kimse sana Aavrına hayran olayım Bakışından süzül..

Oktay Güriş - 5 Soru 03:17

Oktay Güriş - 5 Soru

5 Soru şarkı sözleri ile Bir beş soru sordum sana Cevap verdin hemen bana Aşık oldum ben sana hey Senin yeşil gözlerine Saçlarının her teline Kurban olam sözlerine Hey hey hey hey.... Saat dört oldu beklerim Yo..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Yudum - Mendilimin Dört Ucu 03:58

Yudum - Mendilimin Dört Ucu

Kara Tren Ak Tren Askerleri Say Tren Benim Yarim Kırkbeşli Postasıyla Say Tren Mendilimin Dört Ucu Dört Ucuda Turuncu Kurban Olayım Yarim Askerlik Vatan Borcu Bostanlarda Haşlama Haşlamayı Taşlama Ben Askere Giderken Ağl..

Koma Se Bıra - Altın Yüzüğüm Kırıldı 02:52

Koma Se Bıra - Altın Yüzüğüm Kırıldı

ŞARKI SÖZLERİ Altın Yüzüğüm Kırıldı (Hey) Suya Düştü Su Duruldu (Hey) Dediler Yarin Geliyor (Hey) İnce Bellerim Kırıldı Tel Tel Tellerine Kurban Olam Dillerine Vay Atımın Da Nalı Yoktur (Hey) Üzerinde Çulu Yoktur (Hey)..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 2.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Firari Kurbanlıklar 01:37

Firari Kurbanlıklar

Bir kurban bayramı daha yaklaşıyor geçtiğimiz kurban dönemlerinden derleğidiğimiz ilginç ve komik kurbanlık vakaları aslında çoğunda suç bizde, kurbanlıkta olsa onlara şevkat ve merhametle davranmayı unutuyoruz sonrada h..

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gülşen, Kocası Ozan Çolakoğlu’nun Elini Öptü 02:39

Gülşen, Kocası Ozan Çolakoğlu’nun Elini Öptü

nlü sanatçı Gülşen, kocası Ozan Çolakoğlu’nun elin öperek Kurban Bayramını kutladı. Kurban Bayramının ilk günü Yalıkavakta bir beach konser veren Gülşen Dj eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte sahne aldı. Beach kulüpte sahney..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultangazi’de karantina çadırı kurulacak 02:42

Sultangazi’de karantina çadırı kurulacak

Sultangazi’de korona virüse (Covid-19) karşı tüm önlemlerin alındığı alanda, kurban satış işlemleri için 240 çadırlık kurban tesisi kuruldu. Bu sene geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Sultangazi kurban pazarında karantin..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti 01:36

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu haya

Büyükçekmece'de kaza yapan otomobilin sürücüsü, trafik tutanağı tutulurken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Büyükçekmece mevkisi Edirne istikametinde ilerleyen İbrahim E.'nin ku..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..