#İbrahim tatlıses kurban olduğum müzik dinle

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:27

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen neye yarar se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler 04:43

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler

sözler umutsuzca bir güne başlamaktan vücudumda ki sancılarla bitap düşmüş beynimde yanlışları alkışlamaktan yoruldum artık yalandan sevmelerden sıkıldım öyle hemen pes etmelerden kibirden kabullenememeden. yoruldum a..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Sancak - Buraları Yak 03:51

Sancak - Buraları Yak

Söz & Müzik: Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix: Buğra Kunt & Çağlar Kocatepe Mastering: Emre Kıral Yaylılar: İstanbul Strings Video & Kurgu: Burak Fatsa Teşekkürler 'Oğuzhan Atmaca'. Sancak - Buraları Yak Bir gün o..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

014ibrahim 17:33

014ibrahim

ibrahim süresi Ebubekir Satri..

  • PengoTV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: El Bab Bölgesine Kadar Terörden Tamamen Temizlendi 00:54

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: El Bab Bölgesine Kadar Terörden Tamame

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulundu...

 Milledi Gancaloz Eddeez Dinime İmanıma.. 02:40

Milledi Gancaloz Eddeez Dinime İmanıma..

İbrahim Kızıla isyan eden Gaziantepspor taraftarı. Milledi gancaloz eddeez dinime imanıma.. Gedin artı yeter.!!..

3 Adam 12.Bölüm Tanıtımı (18 Ocak Çarşamba) 01:13

3 Adam 12.Bölüm Tanıtımı (18 Ocak Çarşamba)

Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 18 Ocak 2016 Çarşamba günü 12.bölümüyle 21.45'de TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın eğlenceli sohbetleri ve ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Referandum İçin Masada Olan Tarihler 9 Ya Da 16 Nisan 40:23

Referandum İçin Masada Olan Tarihler 9 Ya Da 16 Nisan

NTV'ye röportaj veren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Funda Görey'in sorularını yanıtladı...

NATO Savaş Gemileri Samsun’da 02:13

NATO Savaş Gemileri Samsun’da

Samsun Limanı'na demir atan NATO’ya ait 2 savaş gemisinin komutanları Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti...

Tuba Büyüküstün Nihayet  Sessizliğini Bozdu!! 02:07

Tuba Büyüküstün Nihayet Sessizliğini Bozdu!!

Günlerdir adı basketbolcu İbrahim Kutluay'la yasak aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün Onur Saylak'la boşanacakları haberlerini yalanladı...

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Şener'in Boşanma Davası İle İlgili İlginç Açıklamaları! 08:36

Demet Şener'in Boşanma Davası İle İlgili İlginç Açıklamaları!

İbrahim Kutluay'la Mart ayında yapılacak olan boşanma davasıyla ilgili Demet Kutluay hiçbir yerde duyamayacağınız açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mihre Mutlu'nun Fahriye Evcen'e Benzerliği Şaşırtıyor!! 01:27

Mihre Mutlu'nun Fahriye Evcen'e Benzerliği Şaşırtıyor!!

İbrahim Çelikkol'un Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı! Çünkü takipçileri İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen'e benzetti.....

  • ANKA tarafından
  • 3.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri 00:53

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri

Gazeteci, İbrahim Gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete dökmüş.İbrahim Gugu'nun Nikah Memuru'na hayır demesi bir ara Nikah ..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zahide Yetiş Oruçlu Olduğunu Unutursa 01:39

Zahide Yetiş Oruçlu Olduğunu Unutursa

Zahide Yetiş Programında konuk olarak, İbrahim Saraçoğlu vardı. İbrahim Saraçoğlunun konuşmasından sonra oruçlu olduğunu unutan Zahide Yetiş, canlı yayında işte böyle kameralara yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..