#İbrahim tatlıses kurban olduğum müzik dinle

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Mutlu Ve Aşık Olmamız Çevremizi Etkiler Mi Kız Tarafı 01:26

Mutlu Ve Aşık Olmamız Çevremizi Etkiler Mi Kız Tarafı

Mutsuz olduğum zaman negatif enerjim ortamı sarar, etrafımdakileri de gererim...

'Akşam Nöbet Tuttuğum Tesise, Gündüz Ailemi Sokmuyorlardı' 01:23

'Akşam Nöbet Tuttuğum Tesise, Gündüz Ailemi Sokmuyorlardı'

28 Şubat sürecinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilişiği kesilen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Coşkun Şabanoğlu, Gece sorumlu olduğum tesisler bölgesinden gündüz kızım ve eşimle dışarı çıkarıldık. Bunları yaşadık. dedi..

Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız 00:28

Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız

Soğan doğramak birçoklarımızın mutfakta en çok problem yaşadığı şeydir. Soğan acısına dayanıklılık bünyeden bünyeye değişmektedir. Kimileri bunu hiç hissetmezken içine benim de dahil olduğum bir gurup soğan doğrarken tab..

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi? 10:25

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi?

Bir süredir Instagram'da gördüğüm ve aşık olduğum kivili şeker peelingini aldım veee ilk kez sizlerle deniyorum. Bu videoda 3 maske önerisi bulacaksınız. Şimdiden iyi seyirler ceylanlarım. Kanalıma ABONE olmayı ve videoy..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

İlayda Özkök Gökkuşağı Saç Örgüsü 07:16

İlayda Özkök Gökkuşağı Saç Örgüsü

PRIDE ayını kutlamak için yapmış olduğum PRIDE renklerinden ilham aldığım gök kuşağı saç örgüsünü umarım keyifle izlersiniz! Birbirimizi ayırmadan, sevgiyi paylaşarak büyütebileceğimiz bir Dünya yaratabilmek ümidiyle. He..

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü 07:37

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü

Akşam yemeğine 2 saat kala ne yapsam diye düşünüyorsanız sizinle aynı durumda olduğum bir gün tatlısından yemeğine ve pilavına kadar hazırladığım pratik menümü izleyin...

Belgin Uruk Farklı Şal Modelleri Türban Modelleri 09:54

Belgin Uruk Farklı Şal Modelleri Türban Modelleri

Farklı şal Bağlama modelleri şifon şal ile yapmış olduğum şal modeli günlük kullanımlar için dahi kullanabilesiniz umarım beğenirsiniz..

Belgin Uruk 2018 Kolay Saç Modelleri 10:09

Belgin Uruk 2018 Kolay Saç Modelleri

Yarım balık sırtı örgü ile yapmış olduğum topuz özel günler için sade ve şık bir model hazırladım sizlere ..iyi seyirler, arkadaşlar..

Belgin Uruk Topuz Modeli 05:33

Belgin Uruk Topuz Modeli

Topuz yapmayı öğrenmek isteyen veya kendini geliştirmek isteyenler için detayları göstererek hazırlamış olduğum topuz modeli ,Kanalı ma destek olmak için Abone olmayı videoya beğeni bırakmayı unutmayın iyi seyirler ye..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj 17:35

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte hem yeni ürünleri yorumladım hemde benden bir önceki videodaki yapmış olduğum makyajı istediğiniz için bugün her iki başlığıda toparlayarak bir video çektim, umarım sizde izlerken..

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİX 03:24

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİ

Merhaba Ben Mehmet Tekin ''TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR' Adlı Şarkısına Yapmış Olduğum Remiximi Sizlere Sunuyorum Güzel bir Çalışma Oldu Keyifli Dinlemeler...

Ayrıldıktan Sonra İlk İşi Bu Oldu 02:34

Ayrıldıktan Sonra İlk İşi Bu Oldu

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi 15 aylık eşi Feyza Aktan'dan geçtiğimiz hafta boşandı. Feyza Aktan, duruşmadan günler önce Instagram sayfasında Hayat arkadaşım... Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gele..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selami Şahin'den Lider Şahin-Didem Soydan İlişkisine Şok Yanıt 05:58

Selami Şahin'den Lider Şahin-Didem Soydan İlişkisine Şok Yanıt

Selami Şahin'den, Lider Şahin-Didem Soydan açıklaması! Selami Şahin oğlu Lider'in Didem Soydan'la ilişkisi hakkındaki sorulara ise şöyle yanıt verdi: ''Oğullarımın ne işlerine ne de ilişkilerine karışırım. Çocuklarımın m..

  • BETA tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

Yeni Dünya Düzeni 14:38

Yeni Dünya Düzeni

Mezun olduğum İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yaptığım konuşmamda, dünyaya dair değerlendirmelerim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 11 ay önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Döndü 02:37

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Dö

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri olduğunu söyledikten sonra hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Tedavi için Mayıs ayında Amerika'ya giden Koçyiğit, başarılı bir ameliyat geçirdikten..