#İbrahim tatlıses kurban olduğum müzik dinle

Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.411 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 05:30

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından

Bülent Ersoy Ham Meyvayi Kopardilar Dalindan dinle Albüm Adı : Ablan Kurban Olsun Sana Düzelten : felucia Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise dalımdan Onun için açık gid..

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samida - Yayla Çiçeği misin 02:44

Samida - Yayla Çiçeği misin

Samida - Yayla Çiçeği misin Dinle Hoppa rina rinanay Ray da rinanay Rinanay yarim Rinanay nay Yayla çiçeği misin balam Yuvarlan da gel bana Güneş misin ay mısın da Kurban olayım sana Hoppa rina rinanay Ray da rinanay R..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon) 03:04

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon)

ORKESTRA AKS GTR : Cihat Akyıldız BASS : İsmail Soyberk BAĞLAMA : Özkan Alıcı ZURNA : Ünal Yürük TROMPET : Gökhan Turan PERKİSYON : Cengiz Ercümer VOKAL : Haluk Öcal - Şükrü Alkan KÜSTÜN MÜ Bir tek sözüne kurban olurum ..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze 03:55

İrem Güral & Ekin Uzunlar - Firuze

Söz-Beste: Serhat Kurban Düzenleme: Birkan Şener Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Kemençe: Ekin Uzunlar Bass Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Gitar: Doğukan Aydın Klarnet: Osman Kaya Roadie: Bu..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Gelini 04:10

Salih Yılmaz - Gelini

Salih Yılmaz - Gelini Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Bu evin tavanı yok Yıldızlar göreniyor Maşalla enişteye Ne güzel göreniyor Enişte boyun uzun Değersin yapraklara Bu gelin kurban olsun Bastığın..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan 04:02

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan

Sıra sıra dağlardan erişilmez yaylalardan Kuş uçmaz kervan geçmez bilinmez binbir yoldan Gel dedinde gelmedim mi söyle gelmedim mi söyle gelmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle söyle Söyle gelmedim mi ..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..