#İbrahim tatlıses kurban olduğum müzik dinle

2018'in Kaçan İlk Kurbanlığı 00:21

2018'in Kaçan İlk Kurbanlığı

Kurban Bayramı öncesi kaçan kurbanlık haberleri 2018 yılında Alibeyköy'de pazar alanına getirileceği sırada sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık ile start almış...

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçan Kurbanları Yakalama Timi Antremanlara Başladı 01:39

Kaçan Kurbanları Yakalama Timi Antremanlara Başladı

Kurban Bayramı yaklaşıyor ve hayvanlar kaçış planlarını yaparken insanlarda koşu çalışmalarına başlıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurbanlık İçin Aldığı Keçiyle Arkadaş Oldu 02:52

Kurbanlık İçin Aldığı Keçiyle Arkadaş Oldu

15 günlükken Kurban Bayramı'nda kesmek için alıp sürüsüne kattığı oğlağı biberonla besleyen Rizeli Ali Sever, gün geçtikçe keçiyle arkadaş oldu. Keçisiyle evcil bir hayvan gibi aralarında duygusal bir bağ olduğunu söyley..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damat Tuncer Ustaer tutuklandı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 10:10

Damat Tuncer Ustaer tutuklandı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 20

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seda Sayan İle Okan Bayülgen Arasında Çorap Gerginliği 09:22

Seda Sayan İle Okan Bayülgen Arasında Çorap Gerginliği

Seda Sayan giydiği çorapla dalga geçen Okan Bayülgen'e yanıt verdi! Yemekteyiz'in sunucusu Seda Sayan, geçen günlerde açık ayakkabının içerisine çorap giydiği için kendisini eleştiren Okan Bayülgen'e Sen benim topuğuma ..

  • BETA tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baklavacı Magandalar Hasan Ve Hüseyin Sel Tahliye Oldu 10:17

Baklavacı Magandalar Hasan Ve Hüseyin Sel Tahliye Oldu

İstanbul Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesi ile haklarında dava açılan Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler, ilk duruşmada tahliye edildi. Son işlemleri için Maltepe Cez..

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Atarlı Koyun - Veysel Zaloğlu ( Amerikan Dublaj ) 00:59

Atarlı Koyun - Veysel Zaloğlu ( Amerikan Dublaj )

Hindistanda tanrı olacağıma.burda kurban olurum bu daha büyük bir şereftir diyen inekler...

  • JET TV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce
yok böyle yetenek, maşallah 00:44

yok böyle yetenek, maşallah

sporcunun böylesine can kurban..

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da 01:35

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da

Emeklilerin merakla beklediği tarihler açıklandı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin kurban bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceği açıklandı. Üstelik emekliler ödemelerini almak için bankalara gitmey..

İzmit pişmaniyesi bayramda Türkiye’nin ağzını tatlandıracak 04:53

İzmit pişmaniyesi bayramda Türkiye’nin ağzını tatlandıracak

Kocaeli’nin coğrafi işaretli ürünlerinden olan İzmit pişmaniyesinin üreticileri, Kurban Bayramında tüm Türkiye’de bayram coşkusu yaşayacak vatandaşların ağzını tatlandırma hedefiyle tam kapasite üretime devam ediyor...

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor 03:28

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor

Kurban Bayramı için İstanbul’a dönüş yapan vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda hareketlilik oluşturdu. Memleketten çuvallarla yiyecek getiren vatandaşlar, dönüş yolunda trafik yoğunluğunun azaldığını ifade etti...

Bayram sonrası ilk mesai gününde trafik yoğunluğu 10:48

Bayram sonrası ilk mesai gününde trafik yoğunluğu

Vatandaşların Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde E-5 karayolu ve bağlantı yollarında oluşturduğu trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi...

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı 01:17

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de görev yapan Mehmetçiklerin Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yaptıklarını açıkladı...

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Doktor kılığındaki umut tüccarı! 01:37

Doktor kılığındaki umut tüccarı!

VİCDANSIZ BİR SAHTEKAR İÇİN, UMUDA MUHTAÇ BİR AİLEDEN DAHA İYİ KURBAN OLAMAZDI... EPİLEPSİ HASTASI ÇOCUKLARININ İYİLEŞMESİ İÇİN KAPI KAPI GEZEN ÇARESİZ AİLE, SAHTE DOKTOR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTANDI... UMUT TİCARETİ YAPAN O Ş..

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu 03:10

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Sigaramin Dumani: Sigaramın dumanı Yoktur yarin imanı Altından köşk yaptırdım Gümüşten merdivanı Ey Güllü Güllü Güllü Peştemallı püsküllü Hanım etme bu nazı Gel bize bazı bazı Bize Ha..

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor 02:07

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı Nurettin Baransel Kışlası'ndaki asker ve askeri araçların taşınması sürüyor. FETÖ'nü..

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi 02:41

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi

Gaziantep'te sokak ortasında evli oldukları ileri sürülen bir çift tartıştı. Sokaktan geçen kadınlar duruma tepki gösterince kadın, kocası olduğu ileri sürülen şahsın aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Şiddet uygulan..

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi! 01:32

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi!

KORONAVİRÜS TABLOSUNDAKİ CAN KAYIPLARI SON 24 SAATTE BEŞ KİŞİ DAHA ARTARAK EN YÜKSEK SEVİYEYE ULAŞTI. BİR GÜNDE 346 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, HER 4 DAKİKADA BİR CANIMIZI KORONAYA KURBAN VERDİK....

26 Yaşındaki Muhammet nerede 07:45

26 Yaşındaki Muhammet nerede

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı 03:08

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar’da abi-kardeş korkunç bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş katil zanlısı iki kardeşin başına çekiç vurarak öldürdü...

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

İstanbul polisi dönüş trafiğini havadan denetledi 02:23

İstanbul polisi dönüş trafiğini havadan denetledi

Kurban Bayramı tatili dönüşü İstanbul'un giriş noktalarında oluşan trafik yoğunluğu polis helikopteri ile havadan denetlendi...