#İbrahim tatlıses sensiz geceler müzik dinle

Flütün Rakıdan Pahalı Olduğu Zamanlar 00:58

Flütün Rakıdan Pahalı Olduğu Zamanlar

Ağır nostaljili ülke gündeminde bu hafta; çocuğuna flüt alamadığı için meyhaneye gidip dertlenen İbrahim Tatlıses var! Bir zamanlar flüt rakıdan da pahalı imiş ya ne güzel...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER 04:02

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER

bu nasil karizmadir arkadas james bond bok yemis yaninda büyüksün cüneyt baba İbrahim Tatlıses “ BU NE LAN “ gülmekten gözümden yaş geldi Dönence Artist Barış Manço Album Sözüm Meclisten Dışarı..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

Elif Kaya - Binbir Rüya 04:08

Elif Kaya - Binbir Rüya

Binbir Rüya şarkı sözleri ile Binbir rüya bir karanlık içindeyim Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim Bir çıkış bir güneş avlusu Yatırdı uykuya gözlerimi Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim İster sav..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti 01:36

Kaza yapan sürücü, tutanak hazırlanırken kamyonun çarpması sonucu haya

Büyükçekmece'de kaza yapan otomobilin sürücüsü, trafik tutanağı tutulurken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Büyükçekmece mevkisi Edirne istikametinde ilerleyen İbrahim E.'nin ku..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017 03:49

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017

Sana doymadım Canımın hasreti Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım Vallah doymadım doymadım doymadım doymadım Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım ..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

İmparator Dönüyor 06:40

İmparator Dönüyor

İbo Show için teklif götürülen İbrahim Tatlıses program yapmayı ancak çocuklarımla birlikte yaparsak kabul ederim açıklamasından sonra, yapımcılar Tatlıses'in peşine düştü.İbo Show..

  • ANKA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perihan Savaştan İtiraf.. 01:59

Perihan Savaştan İtiraf..

Türk sinemasının usta ismi Perihan Savaş, uzun süre konuşulacak açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş, Benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor. Ben kim..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce