#İdo tatlıses Çare müzik dinle

Bir Hülya Avşar Sohbeti 17.Bölüm - Hiç Evlenmeyeceğim! 05:39

Bir Hülya Avşar Sohbeti 17.Bölüm - Hiç Evlenmeyeceğim!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Avşar kızının programına katılan İdo Tatlıses'in özel hayatına dair çok özel açıklamaları sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Müslüm Gürses - Can Yar 04:08

Müslüm Gürses - Can Yar

CAN YAR (MÜSLÜM GÜRSES) Yanaram aşkına can yar Bene sen naz eylesende Bu nazı sen mene can yar Ne kadar az eylesende Bala görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Evler..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mo - Nights With You 03:19

Mo - Nights With You

Şarkı Sözleri Lyrics Video) 2017 Şarkı Sözleri (Lyrics) Nights With You Girl, you're gorgeous You know you might not always feel like it but you are And you're worth it Are you sure you are? We'll dye my hair in cra..

İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Jayz Ft Justin Timberlake - Holy Grail - Official Video 05:26

Jayz Ft Justin Timberlake - Holy Grail - Official Video

You'd take the clothes off my back, and I'd let you You'd steal the food right out my mouth And I'd watch you eat it, I still don't know why Why I love you so much, oh You curse my name In spite, to put me to shame Air a..

Sia - Bird Set Free 03:16

Sia - Bird Set Free

SIA LYRICS Bird Set Free Clipped wings, I was a broken thing Had a voice, had a voice but I could not sing You would wind me down I struggled on the ground So lost, the line had been crossed Had a voice, had a voice b..

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri) 02:40

Bahçalarda Barım Var - Sibel Güzel (Azeri)

azeri ezgiler arasında en güzeli belki de... Seslendiren: Sibel Güzel Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Derdim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986 04:49

cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiği..

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Biometrix - Still Awake 03:12

Biometrix - Still Awake

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I'm still wide awake Can't sleep but I'm never looking back now Can't eat but I'm never looking back now. Can't fight the feeling I'm still wide awake tonight Clock..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Little Mix - No More Sad Songs (Official Video) ft Machine Gun Kelly 04:08

Little Mix - No More Sad Songs (Official Video) ft Machine Gun Kelly

[Verse 1: Perrie] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [Pre-Chorus: Leigh-Anne] For tonight, I'm going to get ..

Lady Gaga - Super Lover 03:49

Lady Gaga - Super Lover

LADY GAGA LYRICS Super Lover Oh oh, oh oh. Oh! Your super lover. Oh oh, oh oh. Oh! Your super lover. Black lights and designer blues With my tattoos of I-love-yous. I just put on these dancing shoes To prove my love ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var) 03:34

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var)

Bahçalarda Barım Var Iğdır-Fatih Kısaparmak-Erkan Sürmen Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Der..

  • PengoTV tarafından
  • 1.796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri ] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [L..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home For t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Chainsmokers - Wake Up Alone (feat. Jhené Aiko) 03:37

The Chainsmokers - Wake Up Alone (feat. Jhené Aiko)

Şarkı Sözleri Now I got cars, now I got clothes, now I got money Now I got crowds screamin' my name sayin' they love me You got real close, say I'm not alone, you understand me But late at night, when I close my eyes, th..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Aysun Gültekin - Eledim Böllük Eledim (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 03:29

Aysun Gültekin - Eledim Böllük Eledim (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana

öz/Güfte-Beste: Anonim, Erzurum Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi canan buna ne çare Bir güzel simâdır aklımı alan Aşkın sevdasını canan sin..

LP - Tightrope 04:40

LP - Tightrope

Hold on, I know you're scared But you're so close to heaven Eyes shut tight Just pretend you're like a feather Flew down the clouds together But don't look down, not ever Don't ask why Just look out unto forever All th..

Beyoncé - Love Drought 03:25

Beyoncé - Love Drought

Ten times out of nine, I know you're lying But nine times outta ten, I know you're trying So I'm trying to be fair And you're trying to be there and to care And you're caught up in your permanent emotions All the loving ..

Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake 03:49

Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake

Work (feat. Drake) [Chorus - Rihanna:] Work, work, work, work, work, work He say me have to Work, work, work, work, work, work! He see me do me Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt! So me put in Work, work, work, work, w..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Selena Gomez - Rare (Official Music Video) 03:43

Selena Gomez - Rare (Official Music Video)

LYRICS Baby You’ve been so distant from me lately And lately Don’t even wanna call you baby Saw us getting older Burning toast in the toaster My ambitions were too high Waiting up for you upstairs Why you act like I’m..

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 1.Kısım 22:45

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 1.Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda Pazar gecesine kahkaha getiriyor, evlere şenlik getiriyor! Türkiye’nin en ünlü isimlerini şaka listesine bir bir ekleyen Akbağ bu hafta da ilk olarak Sermiyan Midyat ile birlikte Ayşe Nil’i,..