#İdris koçoğlu yine de seninle müzik dinle

Sihirbaz Film İzle 2:02:16

Sihirbaz Film İzle

Sihirbaz İllusionist Türkçe Dublaj hd Film İzle Oscar adayı Belleville'de Randevu nun yönetmeninden yine Oscar'a aday olmuş, unutulmaz bir animasyon… Film, Fransız sinemasının ustalarından Jacques Tati'ye de saygı duruş..

  • Tv Series tarafından
  • 5.978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Süvari Film İzle 2:29:32

Maskeli Süvari Film İzle

4 SENE ÖNCE EKLENDİ Maskeli Süvari izle 149 dakikalık güzel bir hikaye. Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman Gizli Servis Film İzle 2:08:44

Kingsman Gizli Servis Film İzle

Filmin Konusu 12 Şubat 2015 tarihinde ilk gösterimini Ukrayna’da yapacak olan Kingsman filmi Gizli Servis adı ile izleyici karşısına çıkıyor. Matthew Vaughn’un göster gününü adlı filme yapımcılık yaptıktan sonra yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 31.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pompeii Film İzle 1:44:59

Pompeii Film İzle

2014 yılına damgasını vurmuş Pompeii izlerken; dram, aksiyon ve macerayı bir arada bulabileceksiniz. 106 dakika süren filmin başrollerinde ise Matrix filminden tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Carrie-Anne Moss ve ona..

  • Tv Series tarafından
  • 17.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karınca Kapanı Film İzle  1:45:46

Karınca Kapanı Film İzle

ırat tanışın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolünde de kendisinin oynaması ile karşımıza çıkıyor. Karınca Kapanı 2014 yapımı olup gerilim ve suç türünde yapılmış bir film. Senaryosun da ise yine Fırat Tanış ve..

  • Tv Series tarafından
  • 3.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Kaçış Planı Film İzle 1:55:35

Kaçış Planı Film İzle

KAÇIŞ PLANI – ESCAPE PLAN HD İZLE Gizemli bir hapishane den kaçış filmi zevkli bir filmdi. sahneler çok güzel akıcı oyuncular da harika.. Ters köşe yapmak istemiş gizem katılmak istenmiş de, zaten çoğu şeyleri izlerken ..

  • Tv Series tarafından
  • 11.794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Pek Yakında Film İzle 2:08:28

Pek Yakında Film İzle

Filmin Konusu Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi 2 Ekim 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve yoğun bir ilgi görmüştür. Başrolde yine yönetmenliği ve senaristliği yapan Cem Yılmaz’ı..

  • Tv Series tarafından
  • 17.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı 00:46

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı

AŞK VE NEFRET BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bi..

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi 01:50

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi

Sahibinin Öldüğünden Haberi Olmayan Köpek 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Bekliyor. Bu Hareketiyle, Hachiko Köpeği Hatırlatıyor... Hachiko Olayına Gelince, Hachiko, Tokyo'da Her Sabah Metro İstasyonunda Sahibini İşe Uğur..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı 00:27

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, CNN başta olmak üzere medyaya getirdiği eleştirel tepkilere bir yenisini ekledi. SAHTEKAR CNN Kendine has ironik üslubunu gösteren Trump resmi Twitter hesabından serv..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim- Bilir Hamzadan Örnek Evlilik Teklifi! 01:54

Ben Bilmem Eşim- Bilir Hamzadan Örnek Evlilik Teklifi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 5 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak bölümde, yarışmacılardan Hamza'nın, eşi Tuğba Hanıma yaptığı evlilik teklifi herkesi çok güldürdü! Ben Bilmem Eşim Bilir'de yine komik bir evlilik teklifi an..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Selda Bağcan  Düşen Hep Yerde mi Kalır 05:19

Selda Bağcan Düşen Hep Yerde mi Kalır

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n'olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat b..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..