#İhtiyaç

Erkek Ve Kadın Yüzü 00:24

Erkek Ve Kadın Yüzü

Herhangi bir cerrahi müdehaleye ihtiyaç duymadan, kolay erişilebilir makyaj malzemeleriyle yüzünü çok farklı biçimlere sokabilen adamın başarılı çalışması..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Bebeğin Gazı Nasıl Çıkarılır 01:13

Bebeğin Gazı Nasıl Çıkarılır

Bebeğinizin gazının her emzirme sonrasında hatta bir memeden diğerine geçerken bile çıkartılması önemlidir. Eğer ki kolik bir bebeğiniz varsa bu daha önemli bir durumdur...

  • SAGLIK tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası  Renkleri Öğreniyoruz! 04:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası Renkleri Öğreniyoruz!

Leo Junior eğitici çizgi filmi Türkçe izle. Trafik çok yoğun ve Leo ana yola çıkamıyor. Burada bir trafik ışığına ihtiyaç var. Haydi trafik ışığını yapalım! Önce ampulleri koruyan parçaları monte edelim. Sırada direk var..

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkiler 03:50

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkile

Sinema ve tiyatro Sanatçısı Altan Erkekli’nin sunuculuğunu yaptığı yeni programı “Sen Olsan Ne Yapardın?” “Ne zaman Kimsenin Sizi İzlemediğini Düşünseniz, Biz oradayız” İhtiyaç halinde birine yardım elini mi uzatır, yoks..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle 13:34

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle

Mahallelinin bakkalı olan Kamil ve ailesi kötü gidişattan zor duruma düşmüş ve köye taşınma durumu ile karşı karşıya kalmışlardır. Bu durumda Tayfa el ele verir ihtiyaç olan parayı bulurlar.....

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Masum Çocukların Bu Sevinci Görülmeye Değer ! 01:32

Masum Çocukların Bu Sevinci Görülmeye Değer !

Türkiye'den yardım amaçlı gönderilen ve içinde kitap, oyuncak, elbise ve çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu paketleri açan çocukların sevinçleri kameraya böyle yansıdı...

 He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj 21:05

He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj

İhtiyaç İçin Bir Dost - He-Man 10. Bölüm Güçsüzlüğünden umutsuzluğa düşen Teela'nın kendine güvenen bir dostu olan Ileena, Eternia'nın Transmutatör'üne el koymaya çalışmak için kendisini bağımlılık yaratan bir iksir kul..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir! 05:29

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir!

37 yaşında olan ve 12 yıldır omurilik felçli olan Ali Konuk, günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başkasının yardımına ihtiyaç duyuyor. Zor bir hayata sahip olan Ali abi, Siri'den yardım alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Arnavutluk a Kızılay Yardımı 01:53

Arnavutluk a Kızılay Yardımı

Kızılay arnavultluk ta ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtıldı..

 Blackjack 21 - Beyin Yakan Olasılık Sahnesi 02:07

Blackjack 21 - Beyin Yakan Olasılık Sahnesi

21 Blackjack filminde MIT'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Go Pro Eşliğinde Fabrika Bacasına Tırmanan Alman Genç 02:02

Go Pro Eşliğinde Fabrika Bacasına Tırmanan Alman Genç

Marktoberdorf, adlı alman genç, muhtemelen canı çok fazla sıkılmış olmalı ki böyle bir şey yapmaya ihtiyaç duymuş. Takmış kafasına go pro kamerasını tırmanmışta tırmanmış efendim seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk Fragmanı

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakkabı Bağcıklarının Yerine Şık ve Pratik Klipsler 00:43

Ayakkabı Bağcıklarının Yerine Şık ve Pratik Klipsler

HICKIES 2.0, alışılmış ayakkabı bağcıklarına oranla hem stil hem de işlev açısından daha fazla özgürlük tanıyor. Manyetik özelliği sayesinde ayakkabı bağcıklarını bir arada tutan Zubits'in ardından HICKIES 2.0 da tamamen..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Trans Bireylerin Evlilik Arefesi Alışverişi 03:55

Trans Bireylerin Evlilik Arefesi Alışverişi

Yollarımızda el ele kol kola yürüdüğümüz trans arkadaşlarımızla dayanışıyoruz. Arzu ettikleri beden geçişini gerçekleştirebilmeleri için bir miktar paraya ihtiyaç duyduğumuz trans arkadaşlarımıza, bu arzularında yoldaş..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız (Ağlamama Challenge) 06:00

Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız (Ağlamama Challenge)

Hayalhanem bu yıl kurban bayramını yine ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerle geçirdi. Et girmeyen evlere girip kurban bayramını yaşatmaya çalıştık. Sizlerin gönderdiği bağışları onlara ulaştırdık. girdiğimiz evlerde öyle ..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu 01:00

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde esnaf Gökhan Karşılar, mahallesinde ihtiyaç duyanlara otomobili ile ücretsiz ulaşım sağlıyor, ehliyeti olanlara aracını hiçbir bedel beklemeden ödünç veriyor...

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..