#İhtiyaç bulunduğu sürece

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 284 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir’de 04:28

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir

Somalı bir grup madenci, tazminat ve maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle günlerdir eylemde. İzmir’i vuran depremin ardından eylemci işçilerin bir bölümü, ara kurtarma çalışmalarına destek için İzmir’e gitti. İzmir’in..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım oldu 03:16

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım ol

Bu sezon “Savaşçı” dizisinden ayrılan ve “Yasak Elma”ya transfer olan Berk Oktay, Ulus’ta kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, ha..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..