#İhtiyaç bulunduğu sürece

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Umudumuz Şaban'ın Küçük Ringosu Şimdi Ne Yapıyor 03:42

Umudumuz Şaban'ın Küçük Ringosu Şimdi Ne Yapıyor

İstanbul'da dünyaya gelen Adnan Karabacak, ilkokulu bitirip bir tamircinin yanında çırak olarak çalışmaya başladıktan sonra Türk sinemasında komedi filmlerini çok sevdiği için hafta sonları film şirketleri ve oyuncula..

  • BETA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam 00:27

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam

Brezilya'da çekildiği belirtilen görüntülerde evde tıkanmış olan lavaboyu açmak isteyen adam, tüm gücünü kullanınca lavabo bulunduğu yerden suyla beraber yere devrildi..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edildi 00:24

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edild

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu Tunceli'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak devlet hastanesine kaldırıldı.Hastanede ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu'nun beyinde oluşan pıhtılaşma nedeniyle sarsıntısı geçirdiği ve du..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar 03:06

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar

Balıkesir'in Edremit ilçesi yakınındaki karayolunda kaydedilen bir kavga görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. İddiaya göre olay, baba ve oğulun kullandığı bordo renkli otomobil ile içinde gençlerin bulunduğu beyaz ..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Çevreye rastgele Ateş Açan Kişi Böyle Etkisiz Hale Getirildi 00:28

Çevreye rastgele Ateş Açan Kişi Böyle Etkisiz Hale Getirildi

Adıyaman'da polis ve sağlık ekiplerini arayarak hakaret eden ve bulunduğu yerin adresi veren, güvenlik güçleri olay yerine geldiğinde de çevreye rastgele ateş açan kişi, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi...

Selin Denize Sürüklediği Fındık Ağaçları Havadan Görüntülendi 00:40

Selin Denize Sürüklediği Fındık Ağaçları Havadan Görüntülendi

Selin denize sürüklediği fındık ağaçları havadan görüntülendi Ünye ilçesinde meydana gelen selin ardından Karadeniz sahilinde, içerisinde hasat edilen fındıkların da bulunduğu birikintiler oluştu...

Karabasan Nedir? - Röportaj 02:04

Karabasan Nedir? - Röportaj

Bir kimsenin içinde bulunduğu, böyle bir düşe benzeyen olayların yol açtığı, güçlü bunalım ve gerilimlerin yarattığı karmakarışık, sıkıntılı ruh durumu karabasanı vatandaşlar biliyor mu...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Telefonunu Alınması İmkansız Yere Düşüren Turist 00:29

Telefonunu Alınması İmkansız Yere Düşüren Turist

Kosta Rika'da bulunan bir doğal yaşam alanında gezinti yaparken elinde bulunan akıllı telefonunu timsahların bulunduğu alana düşüren turist ne yapacağını şaşırmış...

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı 04:32

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı

Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü yaklaşık 200 bin dolarını (yaklaşık 950 bin lira) çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Oyuncu Hamdi Alkan'ın iki kez evlenip boşandığı eski eşi oyuncu Canan Hoş..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Arap Şeyhinin 10 Tekerlekli Devasa Arazi Aracı 02:14

Arap Şeyhinin 10 Tekerlekli Devasa Arazi Aracı

24 ton, uzunluğu ise neredeyse 11 metre olan devasa arazi aracı, askeri çekici Oshkosh M1075 şasisinde üretildi. Dev aracı harekete geçirmek için üzerinde 600 beygir gücündeki 15.2 litrelik Caterpillar motor bulunduğu öğ..

  • JET TV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler 01:35

Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler

Gaziantep'te, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi. Sorgusunda suçlamaları kabul ..

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması 03:04

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması

dnan Oktar, çocuk istismarından alıkoymaya, devlet sırlarını başka ülkelere vermekten tehdit ve şantaja kadar sayısız suçlama ile gözaltına alınmıştı. Oktar, tutuklandı ve Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ünlü sunucu Ece E..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı 01:00

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı

Samsun'da balık tutmak için denize giden bir kişi yere bırakmak için elinden yere attığı balık avlamada kullandığı zıpkın yere düşünce mekanizmasından kurtularak fırlayıp karnına saplandı. Zıpkın karnına saplanmış halde ..

Camide İmamın Üstüne Atlayan Kedi 00:42

Camide İmamın Üstüne Atlayan Kedi

Camiye giren kedi, ortalığı birbirine katmış. Bir ara imamın bulunduğu alana gidip imamın üstüne atlamış ve imamı korkutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada 00:45

Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada

Çin'de içinde 2 pilotun bulunduğu bir savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Kaza anı, bir otoyolun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yerel medya Çin ordusuna ait savaş jetinin, bir yerleşim alanına düştüğünü, uçaktaki 2 ..

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü- 1 Ölü, 2 Yaralı 02:20

Antalya'da Eğitim Uçağı Düştü- 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kum Köy mevkiinde içinde üç kişinin bulunduğu tek motorlu Cessna tipi eğitim uçağı düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı...