#İkikardesh bana ne müzik dinle

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Esra Balamir - Jargon 03:07

Esra Balamir - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Aşk, sana göre hep sıradan Bana göre, hayat kurtaran! Var mı, yanlış sularda yüzüp Elleriyle kaybettiğini, unutan? Mürekkebi kurumamış gidişimin Hani bir çırpıda unutabilirdin? Hatırla; son sö..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..

Oktay Güriş - 5 Soru 03:17

Oktay Güriş - 5 Soru

5 Soru şarkı sözleri ile Bir beş soru sordum sana Cevap verdin hemen bana Aşık oldum ben sana hey Senin yeşil gözlerine Saçlarının her teline Kurban olam sözlerine Hey hey hey hey.... Saat dört oldu beklerim Yo..

İhtiyatlar Silah Çatmış - Mehter Marşları 01:55

İhtiyatlar Silah Çatmış - Mehter Marşları

Ihtiyatlar silah silah çatmis Ah yolun üstüne hey aman aman Nazli yarim geli geli vermis Sol dizin üstüne adas aman aman Gözün yasi durmaz akar Gülyüzün üstüne hey aman aman Simden sonra haram haram olsun Bu yerler bana..

  • PengoTV tarafından
  • 1.542 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix) 05:34

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix)

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 05:03

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği)

Söz/Güfte-Beste: Alaeddin Pakyüz Canından özü verdin Yürekten sözü verdin Her derdimi çözü verdin Canım gülüm anneciğim Öptün kokladın sevdin okşadın Bin bir derdini benden sakladın Yedirdin sen yemeden İçirdin sen iç..

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA '' 1:10:41

Güllü - Unutulmaz Şarkıları '' 14 PARÇA ''

Şarkı Listesi : 1. Acımıyorsan 2.Değmezmiş sana 3.Kopamam senden 4.Ağlamam ondan 5.Herşeyim oldun 6.Nereden sevdim o zalimi 7.Oyuncak gibi 8.Öğrettin bana 9.Sabah olmadan 10.Sevdiğim 11.Unuttum işte 12.Üzülme 13.Yalan..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Bayhan İstanbul Sokakları 03:42

Bayhan İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde İstanbul sokakları Çare bulun bu derde İstanbul sokaklan Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevgilimi verin bana İstanbul sokakları Dünyam ..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce