#İkiz bebeklerin emzik savaşı

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

100. Yılında 2. Meşrutiyet 2.Bölüm İzle 31:54

100. Yılında 2. Meşrutiyet 2.Bölüm İzle

Programın 2. bölümünde; İngiltere'nin Osmanlı politikası, 2. Abdülhamid’e muhalif gruplar, Osmanlı Rus savaşı, Berlin Kongresi, Mithat Paşa'nın sürgün edilmesi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi durduramaz 01:35

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi d

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Hollanda'da katılmayı planladığı etkinlik ile ilgili bu ülkedeki siyasilerin olumsuz tavırlarına sert çıkıştı. Aşırı sağcı Özgürlükler Partisi ..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle 27:52

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle

Programın 8. bölümünde; Atatürk'ün 17 Ağustos Kireçtepe ve 21 Ağustos 2. Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Çanakkale Savaşı'ndan ayrılması, Enver Paşa ile yazışmaları ve Bitlis'i düşman işgalinden kurtarması konu edilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 5.Bölüm izle 25:27

Gazi Mustafa Kemal 5.Bölüm izle

Belgeselin 5. bölümünde; Mustafa Kemal'in Sofya'dan yazdığı mektuplar ve Çanakkale Savaşı hazırlıkları konu edilmektedir...

Gazi Mustafa Kemal 4.Bölüm izle 27:32

Gazi Mustafa Kemal 4.Bölüm izle

Belgeselin 4. bölümünde; 1911'de İtalyanların Trablusgarb’ı işgali, Atatürk'ün Tobruk Savaşı'ndaki başarısı, 1912 Derne Komutanlığı ve Balkan Savaşları, Bolayır’da savaşa katılması, Dimetoka ve Edirne’nin geri alınması, ..

Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi izle 08:58

Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı hazırlıkları ve mücadelesi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karanlıklar Ülkesi  Film İzle 1:31:32

Karanlıklar Ülkesi Film İzle

Karanlıklar Ülkesi : Kan Savaşları Film İzle. Cory Goodman’ın senaryosuna Jayson Rothwell ile imza attığı ve yönetmen koltuğuna ilk kez Anna Foerster oturduğu Underworld serisinin beşinci filminde Selene'i yine soluksuz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle 27:42

Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle

Sönmez Atasoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Osmanlı Devleti’nin kuruluşu, Kazım Karabekir’in hayatı, ilk anayasanın kabulü, Sultan Alparslan’ın hayatı, Ridaniye Meydan Savaşı ve Fuzuli konu edilmektedir..

Tarihte Bu Ay 7.Bölüm izle 27:16

Tarihte Bu Ay 7.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Hatay’ın anavatana katılması, Ankara Savaşı, İkinci Meşrutiyetin İlanı ve Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatı konu edilmektedir...

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle 23:10

Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Malazgirt Savaşı, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşu, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 2. Kıbrıs Barış Harekatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle 25:32

Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 30. bölümünde; Preveze Deniz Savaşı, Sivas Kongresi, Sakarya Meydan Muharebesi ve Atatürk'e gazilik ünvanı verilmesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 33.Bölüm izle 22:45

Tarihte Bu Ay 33.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 33. bölümünde; 1. İnönü Savaşı, Teşkilat-ı Esasiye ve milli mücadele dönemi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle 20:14

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; 1. Dünya Savaşı, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtuluşu, Kahramanmaraş'ın işgali, Türk Hukuk İnkılabı ve Türk Medeni Kanunu'nun kabulü konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 39.Bölüm izle 25:32

Tarihte Bu Ay 39.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 39. bölümünde; 2. Meşrutiyet'in ilanı, 1. Dünya Savaşı, Erzurum Kongresi ve Hatay'ın Türkiye'ye katılması konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 42.Bölüm izle 22:32

Tarihte Bu Ay 42.Bölüm izle

Programın 42. bölümünde; Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti, Sakarya Zaferi ve Kurtuluş Savaşı'yla işgalden kurtulan iller konu edilmektedir...

Battlefield 1 Hava Savunması Ve Düşman Bölge Imha Etmek Türkçe 16:59

Battlefield 1 Hava Savunması Ve Düşman Bölge Imha Etmek Türkçe

Battlefield 1 Osmanlı Sahra çölü YENi ! Türkçe Battlefield 1 (TÜRKÇE) #5: ÇANAKKALE SAVAŞI çanakkale Zaferi - Battlefield 1 Türkçe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battlefield 1 Osmanlı Sahra Çölü Yeni ! Türkçe 17:17

Battlefield 1 Osmanlı Sahra Çölü Yeni ! Türkçe

Battlefield 1 (TÜRKÇE) #5: ÇANAKKALE SAVAŞI çanakkale Zaferi - Battlefield 1 Türkçe Oyun Delisi İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battlefield 1 Osmanlı Karakolu Yeni ! Türkçe Bölüm 2 26:53

Battlefield 1 Osmanlı Karakolu Yeni ! Türkçe Bölüm 2

Battlefield 1 Osmanlı Sahra çölü YENi ! Türkçe Battlefield 1 (TÜRKÇE) #5: ÇANAKKALE SAVAŞI çanakkale Zaferi - Battlefield 1 Türkçe İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spicer: Hitler Bile Kimyasal Silah Kullanmamıştır 01:01

Spicer: Hitler Bile Kimyasal Silah Kullanmamıştır

Beyaz Saray basın sekreteri Sean Spicer, Adolf Hitler'in bile, İkinci Dünya Savaşı'nda kimyasal silahları Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın kendi halkları için kullandığı şekilde kullanmadığını söyledi...