#İkiz bebeklerin emzik savaşı

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

Pi nin Yaşamı Film İzle 2:06:59

Pi nin Yaşamı Film İzle

Konusu[kaynağı değiştir] Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar. Sandalın hayatta kalmayı..

  • mathilda tarafından
  • 32.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci 06:02

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci

Sovyetler Birliği'nin 1990'da Mihail Gorbaçov'un yanlış politikaları sonucu yaşadığı ekonomik kriz, Mihail Gorbaçov-Boris Yeltsin arasındaki iktidar savaşı ve Ermenistan Cumhuriyeti. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Ermenis..

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması 00:48

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda 01:02

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Battlefield 1 Oynuyoruz Ep 2 Türkçe Yama 32:27

Battlefield 1 Oynuyoruz Ep 2 Türkçe Yama

Merhaba ben ömer bugün silzere çok eğlenceli 1. dünya savaşı oyunu oynadım biliyorsunuzki oyun Rusçaydı ama türkçe yama yaptım iyi seyirler..

Çanakkale'yi Öğrenmek İzle 28:32

Çanakkale'yi Öğrenmek İzle

Programda; bir grup üniversite öğrencisinin Çanakkale'ye yaptığı gezi ile Çanakkale Savaşı ve şehitlikler tanıtılmaktadır...

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle 37:55

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; 2. Dünya Savaşı döneminde radyonun önemi ve yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 2.Bölüm İzle 41:40

Ankara 2.Bölüm İzle

Belgeselin Tepedeki Karargah adlı 2. bölümünde; Kurtuluş Savaşı'ndaki Ankara konu edilmektedir...

Ankara 7.Bölüm İzle 37:06

Ankara 7.Bölüm İzle

Belgeselin “Savaş ve Ötesi adlı 7.bölümünde; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

Bizim Zamanımız 4.Bölüm İzle 22:29

Bizim Zamanımız 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; 1940'lı yılların Türkiye'si ve 2. Dünya Savaşı'nın Türkiye'ye etkileri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm 23:38

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; İttihat ve Terakki Cemiyeti ile Vatan ve Hürriyet Cemiyeti'nin kurulması, 2. Meşrutiyet'in ilanı, 1. Dünya Savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi kurtarm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; 1. Dünya Savaşı'nın başlaması, Almanya'nın Osmanlı Devleti'ni savaşa çekme planları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'nde ve diğer cephelerdeki gö..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 6.Bölüm 24:10

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 6.Bölüm

Taylan Çamdoruk’un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Kurtuluş Savaşı'nda 1921 ile 1923 yılları arasında yaşananlar konu edilmektedir...

Tayland Yeni Yılı Fillerle Kutladı 01:09

Tayland Yeni Yılı Fillerle Kutladı

Tayland kültüründe yeni yıl festivali olan 'Songkran', ülkenin antik kenti Ayutthaya'da kutlandı. Kutlamalar esnasındaki su savaşına filler de hortumlarıyla katıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Kartopu Savaşları Fragmanı 01:39

Kartopu Savaşları Fragmanı

Kartopu Savaşları izle Animasyon izle Kış mevsimin gelmesi ile çocuklar bu yılın eğlenceli zamanlarını başlatmak için kartopu savaşı yapmaya karar verirler...iyi seyirle..

İsyan İzle 1:27:14

İsyan İzle

İsyan izle, İsyan full izle, İsyan hd izle, İsyan türkçe dublaj izle, Dünyada yaşanmış olan en büyük savaş, III. Dünya Savaşı sonlanmıştır ve savaş toplumu zor da olsa savaşın sonuçlarıyla yüzleşmeye koyulmuştur.Savaşın ..

The Exception Fragmanı 02:18

The Exception Fragmanı

Bir Alman askeri, Hollanda direnişinin İkinci Dünya Savaşı'nın başlangıcında Hollanda'da Kaiser Wilhelm'in evine sızmak için bir casusu yerleştirip kurtarmadığını belirlemek için araştırmaya başlarken genç Yahudi bir Hol..

Hazine Avcıları 2014 İzle 1:58:23

Hazine Avcıları 2014 İzle

Sinema sektöründe ismini her dalda kanıtlamış George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı dönemin de yaşanmış bir olayı kısaca anlatıyor. Bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle ..

Yüzde 99 Absinthe Kafası Yaşayan Efsane Ankaragücü Taraftarı 02:03

Yüzde 99 Absinthe Kafası Yaşayan Efsane Ankaragücü Taraftarı

Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasından en çok payı olan spor kulübü olan 107 Yıllık koca çınar Ankaragücü Kayseri'de şampiyonluk maçına çıkacaktır. Deplasmana 30 bin kişi giderek yeni bir rekora imza atar Ankaragüçlüler. Da..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Dünya Haber: Kuzey Kore Abd'ye Karşı Savaş Hazırlığında 01:04

Dünya Haber: Kuzey Kore Abd'ye Karşı Savaş Hazırlığında

ABD'nin Kuzey Kore sınırına yakın tatbikata başlaması üzerine ABD'ye gözdağı vermek isteyen Pyongyang yönetimi, yüzlerce topçuyu sınıra dizerek adeta gövde gösterisi yaptı...

DÜNYA HABER: 00:44

DÜNYA HABER:"Kuzey Kore İle Kesinlikle Savaşa Girebiliriz"

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile savaşa girmenin olası olduğunu söyledi. Trump bu yorumunu Pyongyang'ın balistik füze denemeleri ile nükleer programına bağladı...

Payitaht 07:23

Payitaht "Abdülhamid" Saraydan Kantarcılığa- Şehzade Abdülkadir Efendi

Özetle anlatmak gerekirse Şehzâde Abdülkadir Efendi, 16 Ocak 1878 yılında İstanbul'da doğdu. 2.Abdülhamid'in eşi Bidar Kadınefendi'nin oğlu olan Şehzade Abdülkadir'in tam ismi, Mehmed Abdülkadir Efendi'dir. Şehzade olduğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battlefield 1 (8). Bölüm Part 1 18:02

Battlefield 1 (8). Bölüm Part 1

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere eski çağ savaşı oynadım iyi seyirler..

Dunkirk Fragmanı 02:26

Dunkirk Fragmanı

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..