#İl emniyet müdürü

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Ele Geçirilen Silahlar izle 01:43

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Ele Geçirilen Silahlar izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Ankara'da ele geçirilen silahların Emniyet Müdürlüğü'nde sergilenmes..

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı 00:57

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı

FETÖ'nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, hakkında gözaltı kararı alınan 3 bin 224 şüpheliden bin 120'si gözaltına alındı...

TSK'da İstihdam Seferberliği 01:30

TSK'da İstihdam Seferberliği

İstihdam seferberliğine bir destek de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık orduya, 24 bin erbaş alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2017. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü de 2 bin 500 polis adayı a..

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı 07:35

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı

15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombalayan F-16 savaş uçaklarına ait görüntü kayıtlarına AA ulaştı. Kaynak :AA..

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:10

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır'da gümrük mühürlü dorse içerisinde 140 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri şüphe üzerine merkez Bağlar ilçesi Kamışlı Bulvarı'nda uygulama n..

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev alır. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden..

Olacak O Kadar 2.Bölüm İzle 27:23

Olacak O Kadar 2.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 2. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Canlı Yayın, Reklamlar, Haberler, Emniyet Kemeri, Bunu Da Bil Bakalım Yarışması ve Pazartesi Hikay..

İstanbul Sokaklarında Karadenizlilerin Bomba Ferrari Muhabbeti 02:27

İstanbul Sokaklarında Karadenizlilerin Bomba Ferrari Muhabbeti

Lüks Ferrari sahibi hemşehrisi çıkınca sohbeti koyulaştıran adamımız her şey güzel güzel giderken sonunda emniyet şeridine girerek üzüyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'cü Polisin Kızı Cezaevine Telefon Sokacaktı! 02:20

FETÖ'cü Polisin Kızı Cezaevine Telefon Sokacaktı!

FETÖ'cü Polisin Kızı Cezaevine Telefon Sokacaktı! İzle Eski Emniyet Fetöcü Hapise Telefon Parçaları Sipariş Etti...

Doğru Yola Sokan Rus Abiler 04:47

Doğru Yola Sokan Rus Abiler

Stop a Douchebag(çakalları ezikleri durdur)şeklinde çevirebileceğimiz bir youtube kanalından görüntüler. Bizim ülkemizde de sıkça karşılaştığımız emniyet şeridi yaya yolu gibi yerlerden gidip sonra pişkin pişkin yola kat..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Fetö Operasyonu  Çok Sayıda Gözaltı Var 02:48

İstanbul’da Fetö Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde önceden belirlenen 60 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi...

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 01:58

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul’da FETÖ Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:05

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:47

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatihte birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine Operasyon 01:19

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine O

Bank Asya'da 2014 yılı ve sonrasında görev alan üst düzey yöneticiler hakkında 'FETÖ üyeliği' ve 'Örgüte finansman sağlama' suçları kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde operasyon başlatıldı. İstanbul Anadolu Cumh..

Londra Yangınında Ölü Sayısı 100'ü Aşabilir 01:41

Londra Yangınında Ölü Sayısı 100'ü Aşabilir

Londra'nın batısındaki Kensington semtinde 24 katlı sosyal konutta çıkan yangında ölü sayısının 100'ü aşabileceği belirtildi. Londra Emniyet Müdürlüğü polis şefi Stuart Cundy ise yangında ölenlerin resmi sayısının 30'a y..

Türk Askeri Türk Anasını Vurur Mu 00:57

Türk Askeri Türk Anasını Vurur Mu

FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde hainlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Münire Aydın, “Kendi askerimiz olsa Türk anasını vurabilecek cesareti olur mu? Am..

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:15

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa’da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı 02:00

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı

Antalya'da 2.95 promil alkolle polise yakalanan motosiklet sürücüsü Yıldırıl Arınık, “Ne vardı sanki bıraksaydın? Sen git başkasını yakala beni yakalama. Senin adın ne? Sen görürsün şimdi bu şekilde emniyet müdürünün yan..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Kurt Kapanı 8  Başladı 00:28

Kurt Kapanı 8 Başladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 2 bin polisle “Kurt kapanı 8” adı verilen uygulama başlatıldı...

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu 04:09

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, bugün sabah itibariyle başlayacak 2017-2018 eğitim öğretim yılına saatler kalan il genelinde okul öncesi huzur operasyonu düzenledi...

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..