#İl emniyet müdürü

Başbakan Yıldırım Ülke Genelindeki Uygulamayı Koordinasyon Merkezinden Takip Etti 06:03

Başbakan Yıldırım Ülke Genelindeki Uygulamayı Koordinasyon Merkezinden

Başbakan Binali Yıldırım, ülke genelindeki uygulamayı Emniyet Genel Müdürlüğündeki koordinasyon merkezinden takip etti...

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi 01:10

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timlerince in takip sonucu okul çevrelerinde satılmak üzere piyasa değer 6 bin lira olan 60 fişek taş kokain ele geçirilirken, esnaf olduklarını belirlenen 4 kişi gözaltına alınd..

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı 01:36

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerin..

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi 00:37

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Timleri) 2017 yılında yaklaşık bin olaya müdahale ederken bin 500 kişiye yasal işlem yaptı...

Ölümden elektrik direği kurtardı 00:33

Ölümden elektrik direği kurtardı

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaldırımda bekleyen yayaların ölümden elektrik direği sayesinde kurtulması da saniye saniye görüntülere yansıdı. Kocaeli’de gerçekleşen trafik kazala..

Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de 00:24

Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Işık ihlalinden hız sınırlarının aşılmasına kadar pek çok kuralın ihlali sonucu meydana gelen kazalar..

Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı: 1 polis yaralı 01:34

Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı: 1 polis yaralı

Bursa’da emniyet ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı polise ateş açtı. Olayda 1 polis memuru yaralanırken, 2 şahıs gözaltına alındı...

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada 02:14

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, emniyet şeridinden geçtiği için kızdığı zabıta memurunu, herkesin içinde dövdü. Müdürünün gitmesiyle bayılan memurun dayak yediği anlar ise saniye saniye..

Diyarbakır Sur’da 700 polisle hava destekli asayiş uygulaması 03:41

Diyarbakır Sur’da 700 polisle hava destekli asayiş uygulaması

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 700 polisin katılımıyla hava destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi...

Beceriksiz Hırsızlar Sosyal Medyayı Salladı 00:45

Beceriksiz Hırsızlar Sosyal Medyayı Salladı

Çin'de mağazayı soymaya çalışan hırsızlardan biri elindeki tuğlayı mağazanın vitrini yerine suç ortağının kafasına attı. Şanhay Emniyet Müdürlüğü, beceriksiz hırsızların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Hırsız..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bingöl'de Aynı Bölgede Dakikalar İçerisinde İki Kaza 00:45

Bingöl'de Aynı Bölgede Dakikalar İçerisinde İki Kaza

Emniyet Genel Müdürlüğünün Temmuz 2017'de paylaştığı mobese kazalarından birinde Bingöl'de yaşanan kaza bu kadarda olmaz dedirtiyor. Trafiğin seyrek olduğu ve görüş mesafesinin açık olduğu bir bölgede dakikalar içerisind..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız 00:28

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız

Park halinde bulunan çekicinin üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen hırsız bisiklet çaldı. Çekinin üzerindeki bisikletlerin çalıntı olduğu ve Yediemin parkına götürüleceği öğrenildi. Hırsızın çalıntı bisikleti çalarken..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı 02:24

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda trafik denetimi gerçekleştirdi...

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkek Tarafı ile Kız Tarafının Düğünde Tekme Tokat Birbirine Girmesi 00:58

Erkek Tarafı ile Kız Tarafının Düğünde Tekme Tokat Birbirine Girmesi

İzmir'de yaşanan olayda düğün esnasında kız ve erkek tarafının aileleri birbirine girdi. Mikrofonu eline alan gelin tarafları sakinleştirmek istese de fayda etmedi. Kavga esnasında patlayan silahların ardından olay yer..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar Tutuklandı 01:35

Adnan Oktar Tutuklandı

Vatandaşlar'dan Oktar'a tepki: Adnan kediciklerin nerede? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar, sağlık kontrolü için Haseki..

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..

Polis Ekiplerinden Film Gibi Yakalama Anı 01:06

Polis Ekiplerinden Film Gibi Yakalama Anı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde cinayet zanlısı olarak aranan şüphelinin, polis ekipleri tarafından yakalanma anı kamera ile görüntülendi. Alınan bilgiye göre, bir bankadan para çekmeye çalışan, kasten adam öldürme suçundan..

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması 00:27

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ordu'nun Ünye ilçesinde sokakta bir kişinin tartıştığı kız arkadaşını bıçaklayıp kaçması olayının kurgu olduğu açıklamış..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emniyetin İlk Kadın Helikopter Pilotu 01:50

Emniyetin İlk Kadın Helikopter Pilotu

Emniyetin İlk Kadın Helikopter Pilotu İzle..

Küçük Kızının Yanında Kapkaça Uğradı 00:49

Küçük Kızının Yanında Kapkaça Uğradı

Mersin'de yolda kızıyla yürüyen bir kadının, kapkaç yoluyla telefonunu alıp kaçan 2 kişi, önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalandı. Biri 18 yaşından küçük 2 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikl..

Trafik Kurallarını İhlal Eden Berkay Kendini Bakın Nasıl Savundu 05:22

Trafik Kurallarını İhlal Eden Berkay Kendini Bakın Nasıl Savundu

Berkay yeni aldığı lüks spor aracıyla emniyet şeridinde görüntülendi. Berkay'ın bu görüntüsünü arkadaki araçtaki bir vatandaş telefon kamerasıyla kaydetti. Trafik kurallarını ihlal eden Berkay'ın gazetecilerin soruları ü..

  • BETA tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Skandal - Adnan Oktar Suç Örgütü Ali̇ Eyüboğlu’nu Nasıl Fi̇şledi̇ 10:16

Skandal - Adnan Oktar Suç Örgütü Ali̇ Eyüboğlu’nu Nasıl Fi̇şledi̇

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ifade veren Ali Eyüboğlu, emniyette yaşananları anlattı. Adnan Oktar Suç Örgütü, Ali Eyüboğlu hakkında hangi bilgileri arşivlemişler.....

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı 07:19

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi...

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

Toplu taşımada koronavirüse yer yok 02:14

Toplu taşımada koronavirüse yer yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sabah sabah saatlerinde toplu taşıma araçları ve ticari taksilerdeki denetimleri sürüyor...

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu 01:53

İstanbul’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı olarak çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu yapıldı. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...