#İl emniyet müdürü

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış 00:28

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki kritik görevlere Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının atanmasını sağladığı iddia edile..

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu 01:22

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu

Tek hayali polislik olan down sendromlu 12 yaşındaki Metin Işık, doğum günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis üniforması giyerek emniyet müdürü koltuğuna oturdu...

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı 00:29

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edilerek, soruşturma aşamasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Denizli eski Valisi Abdulka..

Mutlu Çelik - Kaç Volt Verelim, Müdürüm? 03:58

Mutlu Çelik - Kaç Volt Verelim, Müdürüm?

Dünyada bir ilk olarak Türkiye'de uygulanan Çocuk Polisinin kurucusu olan eski emniyet müdürü Mutlu Çelik'in başından geçen bir hikayedir, izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama  1 Yaralı 00:59

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama 1 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu bir kişi yaralanırken, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek patlama hakkında bilgi aldı...

Hüseyin Çapkın Tahliye Edildi 01:04

Hüseyin Çapkın Tahliye Edildi

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına ilişkin davada hakkında tahliye kararı verilen İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tahliye edildi...

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu 02:30

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti eski Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu...

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Mithat Aynacı 2 03:53

FETÖ'nün inkar stratejisi- Mithat Aynacı 2

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında zırhlı aracın içinden çıkan eski emniyet müdürü Mithat Aynacı, diğer birçok darbe sanığı gibi savunmasında hakkındaki suçlamaları ve elde edilen delilleri inkar etti...

İstanbul Yeditepe Huzur Uygulamasında Toplamda 129 Bin TL Para Cezası Kesildi 03:51

İstanbul Yeditepe Huzur Uygulamasında Toplamda 129 Bin TL Para Cezası

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın da katıldığı Yeditepe Huzur Uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 135 bin 722 kişi sorgulanırken, toplamda 129 bin TL para cezası kesildi...

Maskesiz para çeken kişiye esprili uyarı- 1000 TL fazla çek 00:44

Maskesiz para çeken kişiye esprili uyarı- 1000 TL fazla çek

Muğla'da Datça İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, koronavirüs denetimi sırasında maskesiz bir vatandaşı ATM'den para çekerken görünce 1000 TL fazla çek diyerek espri yaptı...

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı 00:48

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı

Kahramanmaraş'ta bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun Bu şahıs o bölgeden çıkmadan yakalanacak anonsunun ardından yarım saat içinde yakalandı...

Antalya'da özel halk otobüsü, 9 araca çarptı; koruma polisi dahil 5 yaralı 01:05

Antalya'da özel halk otobüsü, 9 araca çarptı; koruma polisi dahil 5 ya

Antalya'da, duraktan yolcu alan sürücüsünün kontrolünden çıkan, Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel halk otobüsü, 9 araca çarptı. Kazada Muratpaşa Emniyet Müdürü Zafer Kunduz'un koruma polisi Gökhan Öztürk dahil 5 kişi yar..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce