#İl jandarma komutanlığı terörle mücadele Şube müdürlüğü ekipleri

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Haluk Bayraktar Konuştu 02:28

Haluk Bayraktar Konuştu

Haluk Bayraktar Konuştu Bayraktar: Terörle mücadelede yerli İHA'ların önemi artıyor..

Şehit Yakınlarına İstedikleri Üniversitede Eğitim İmkanı 00:58

Şehit Yakınlarına İstedikleri Üniversitede Eğitim İmkanı

YÖK Başkanı Saraç, Terörle mücadelede şehit olan ve darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların eş ve çocuklarının, diledikleri üniversitelerde öğrenim görmelerine ilişkin karar aldık. dedi...

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı 03:58

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı

Fatih’te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bir kafeye yapılan baskında çay bar..

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Kaldırım Çalışması Zabıta Ekiplerini Karşı Karşıya Getirdi 01:37

Kaldırım Çalışması Zabıta Ekiplerini Karşı Karşıya Getirdi

İstanbul’da kaldırım çalışması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Zabıta Ekipleri ile Beşiktaş Belediyesi Zabıta Ekipleri karşı karşıya geldi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken gerginlik büyümeden s..

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi 01:40

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi

Arnavutköy'de site içinde gerçekleştirilen davullu zurnalı düğüne polis müdahale ederek durdu. Polis ekipleri, düğün sahipleri hakkında cezai işlem yaptı. Arnavutköy'de bulunan sitede davullu zurnalı düğün yapıldığı v..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

Askerlere Anne Sürprizi 00:51

Askerlere Anne Sürprizi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlere anneler günü nedeniyle bir sürpriz yapıldı. Huzur evindeki yaşlılara anneler günü kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmesi için tugay komutanlığından ç..

  • En Yeniler tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 00:40

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut birlikleri, Uzunköprü Çakmak köyünde yaptıkları kontrollerde..