#İl jandarma komutanlığı terörle mücadele Şube müdürlüğü ekipleri

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi 06:06

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi

Derede kaybolan Nehir için JAK timi devreye girdiRİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Arama Kurtarma (JAK) da..

Başbakan Yıldırım Kato Dağı'ndaki Askerlerle Konuştu 01:48

Başbakan Yıldırım Kato Dağı'ndaki Askerlerle Konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'taki Kato Dağı Beytüşşebap Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na giderek incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, askerleri ziyareti sırasında Başbakan Yıldırım ile telefonda görüştü...

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Eksi 20 derecede nefes kesen uyuşturucu operasyonu 01:24

Eksi 20 derecede nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Van İl Jandarma komutanlığı ekiplerince eksi 20 derecede film sahnelerini aratmayan operasyonda 894 kilogram toz esrar ele geçirildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Kadın Subaylardan Tüyleri Diken Diken Eden Çalışma 00:19

Kadın Subaylardan Tüyleri Diken Diken Eden Çalışma

Kadın subayların, bedenimiz burada, ruhumuz Afrin'de diyerek yeri göğü inlettiği görüntüler, Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi Facebook hesabından yayınlandı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor 02:17

Kahraman Komandolar Dağları Teröristlere Dar Ediyor

Diyarbakır Lice 1. Jandarma Komando Alay Komutanlığı, terör örgütü PKK'ya karşı gece gündüz demeden yürüttüğü operasyonlarla bölgede güvenliği tesis ediyor...

Kato Dağı'ndaki Askerlerin Duygulandıran 'Anneler Günü' Videosu 02:28

Kato Dağı'ndaki Askerlerin Duygulandıran 'Anneler Günü' Videosu

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan Anneler Günü videosu izleyenleri duygulandırdı...

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış 01:35

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbecilerin hedefleri arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı karargahının yüksek çözünürlük..

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Video) 06:48

JÖAK Paraşüt Takımından 15 Temmuz Anısına Özel Atlayış (360 Derece Vid

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı emrinde görevli paraşütçülerimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz anısına 3️⃣6️⃣0️⃣ derece kameralar eşliğinde öze..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi 01:27

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yangınla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale’de 2017 yılında 468 açık alanda yangın meydana gelirken, bunların 42’si olan orman yangınında ..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti 01:16

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'nu katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu...

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği 01:05

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği

Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atak Faz-2 helikopterlerinde ilk teslimat gerçekleşti. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı yeni Atak’larına kavuşmuş oldu...