#İl jandarma komutanlığı terörle mücadele Şube müdürlüğü ekipleri

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı 00:47

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı

Irak hükümeti Telafer ilçe merkezine bağlı tüm semtlerin terör örgütü IŞİD’ten kurtarıldığı açıkladı. Operasyonları yöneten General Abdulamir Yarallah’ın yaptığı açıklamada, “terörle mücadele birimlerinin Telafer kentin..

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe 00:16

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe

Hakkari merkez Oğul Köyü İnek Tepe bölgesinde güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti neticesinde, bölücü terör örgütünün kış üslenmesi için hazırladığı silah, mühimmat ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Güney Kore’de 03:21

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Güney Kore’de

Güney Kore’nin başkenti Seul’e 2 günlük resmi ziyaret gerçekleştiren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ziyaretinin ilk gününde siyasi diyalog ve işbirliği, nükleer silahların yayılmasını önleme, terörle mücadele ala..

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımlanan 2018 yılı mesajında, istihdam seferberliği ve terörle mücadele başta olmak üzere önemli konulara dikkati çekti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tek Terörist Kalmayacak Bu Ülkede 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tek Terörist Kalmayacak Bu Ülkede

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele operasyonlarına ilişkin, Haftada 50-100 gidiyorlar. Artık bunlar gidici, başka çıkışları yok. Bu işi bitireceğiz, tek terörist kalmayacak bu ülkede. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Getirilecektir 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Geti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını anlamak istemeyenler için Zeytin Dalı Operasyonu açık bir ikaz, fiili bir örnek olmuştur. Çok yakın bir zamanda terör örgütü adeta kıpırdayam..

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor 01:48

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor

ABD'de düşünce kuruluşu Ortadoğu Enstitüsünün Terörle Mücadele Bölümü Direktörü Charles Lister, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'ya verdiği desteğin Türk-Amerikan ilişkilerine ciddi düzeyde bozucu etki yapmasının kaçınılmaz..

Diyarbakırlı Öğrencilerden Mehmetçik İçin Klip 03:55

Diyarbakırlı Öğrencilerden Mehmetçik İçin Klip

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Arabük köyünde okuyan öğrenciler, terörle mücadele eden Mehmetçik'e moral ve destek vermek amacıyla klip çekti...

Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi 01:18

Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi'nde eğitim-öğretim gören 450 öğrenci, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla okul bahçesinde ay-yıldızlı koreografi yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım 81 Milyon Duasıyla Mehmetçiğin Yanında 00:53

Başbakan Yıldırım 81 Milyon Duasıyla Mehmetçiğin Yanında

Başbakan Yıldırım, 81 milyon vatan evladı Afrin'de terörle amansız mücadele veren Mehmetçiğin duasıyla yanlarındadır, onların destekçileridir. dedi...

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayacaklar' 01:46

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayac

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı yapılacak operasyonla ilgili olarak 'Terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. B..

Kahramanlar İçin Bestelenen Marşa Mehterli Yorum 03:04

Kahramanlar İçin Bestelenen Marşa Mehterli Yorum

Kırşehirli halk müziği sanatçısı İdris Altuner'in Zeytin Dalı Harekatı ve terörle mücadele kahramanları için bestelediği marş, mehter takımı tarafından yorumlandı...

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi 00:15

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonları kapsamında, Hakurk'ta patlayıcı dolu mağara imha edildi...

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de 02:24

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de

DOĞU AKDENİZ'DEKİ OYUN BOZULMUŞTUR DEDİ, KIBRIS'TA ÇÖZÜM İÇİN FEDERASYON SEÇENEĞİNE KAPIYI KAPADI. GÜNDEMİNDE ÖNCELİĞİ DIŞ POLİTİKANIN SICAK BAŞLIKLARINA AYIRAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TERÖRLE MÜCADELE ÜZERİNDEN BATI'YA ..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..