#İl jandarma komutanlığı terörle mücadele Şube müdürlüğü ekipleri

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı 00:49

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı

Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan askeri araç, öğretmen servisi ile evinde rahatsızlanan bir hasta, karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı...

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar 03:53

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar

Dev piton gövdesiyle sardığı köpeği sıkarak boğarken imdada kurtarma ekipleri yetişti. İnsanların elindeki sopalarla köpeği pitonun elinden kurtarmaya çalıştıkları sırada zor durumda olan arkadaşının yanından bir an olsu..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar 01:44

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar

Hayat kurtarmak için kendilerini riske atıyorlar Deprem, çığ, sel, trafik kazası ve heyelan gibi birçok olayda canlarını hiçe sayarak yaralılara ulaşmak için büyük mücadele veren AFAD ekipleri, meslekleri gereği zaman za..

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar 01:36

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar

Hakkari'de Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) arıza ekipleri, zarar gören yüksek gerilim hatlarını onarmak için hem dondurucu soğukla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor..

Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu 01:14

Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs ile mücadele kapsamında Çorum’da maske denetimi yapıldı.Gazi Caddesi'nde denetim yapan polis ekipleri, maskesiz gezen bir kadını durdurarak maske takması için uyarıda bulunarak..

  • PengoTV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme 01:49

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar; kara, deniz ve hava kuvvet komutanları ile birlikte, Şırnak, Cizre ve Silopi’de konuşlu birlikleri ziyaret ve denetlemelerini m..

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaşlarınıza Hakim Olamayacağınız Konuşma 04:33

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaş

Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında düzenlenen 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliğinde Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan polisler için konuşan Albay Erhan Altunok'un konuşması duygu dolu anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbe Girişiminde 2. Ordu Nizamiyesinde Yaşananlar Kamerada 01:23

Darbe Girişiminde 2. Ordu Nizamiyesinde Yaşananlar Kamerada

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı nizamiyesinde yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

'Yerde Yatan Halisdemir'i Öptü 02:41

'Yerde Yatan Halisdemir'i Öptü

Ankara'daki FETÖ davasında, Cuntacı General Semih Terzi'nin yanında Özel Kuvvetler Komutanlığı'na giden Astsubay Ali Güreli savunmasında, Halisdemir'e cuntacıyı vurması emrini veren Zekai Aksakallı'nın, 'darbeci haini vu..

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Hulusi Akar Kimdir? 01:44

Hulusi Akar Kimdir?

1972 yılında Kara Harp Okulu'nu, 1973 yılında da Piyade Okulu'nu tamamladı. 1980 yılına kadar Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birliklerde takım ve bölük komutanı olarak görev yaptı. 1982 yılında Kara Harp Akademi..

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Gazi Mustafa Kemal 7.Bölüm izle 28:26

Gazi Mustafa Kemal 7.Bölüm izle

Belgeselin 7. bölümünde; Atatürk’ün 9-10 Ağustos Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Conkbayırı savunması ve albay olması, 16. Kolordu Komutanlığı’na getirilmesi, cepheye gelen Enver Paşa’nın kendisini ziyarete gelmemesi üz..

Gazi Mustafa Kemal 4.Bölüm izle 27:32

Gazi Mustafa Kemal 4.Bölüm izle

Belgeselin 4. bölümünde; 1911'de İtalyanların Trablusgarb’ı işgali, Atatürk'ün Tobruk Savaşı'ndaki başarısı, 1912 Derne Komutanlığı ve Balkan Savaşları, Bolayır’da savaşa katılması, Dimetoka ve Edirne’nin geri alınması, ..

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık 03:04

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık’ın FETÖ’cü darbe girişimindeki rolü gözler önün..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de Askerlerle İftar Yemeği 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de Askerlerle İftar Yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek askerlerle iftarda bir araya geldi...

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı 01:14

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı

Kayseri'de 1'inci Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen Erciyes-2017 tatbikatı başladı...

Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Mehmetçiğe Anneler Günü Sürprizi 00:59

Mehmetçiğe Anneler Günü Sürprizi

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askere, Anneler Günü'nde sürpriz yapıldı. Komutanlığın organizasyonuyla memleketlerinden İzmir'e gelen annesini karşısında gören askerin şaşkınlığı ve sevinci büyük ol..

  • En Yeniler tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı 01:14

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda, baş dönmesi, kusma ve bulantı şikayetiyle, son üç gün içinde 87 asker hastaneye başvurdu...

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..