#İlber ortaylı başka İş yapsın

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz 01:00

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerlerinin 14 yaşındaki Filistinli çocuğu gözleri bağllı gözaltına alırken çekilen ve İntifadanın sembolü haline gelen o fotoğrafı göstererek, İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü çocuk k..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mercedes AMG GLA 45 4MATIC  Frankfurt  Brouwersdam Tanıtımı 01:25

Mercedes AMG GLA 45 4MATIC Frankfurt Brouwersdam Tanıtımı

Mercedes-AMG GLA 45 4 MATIC: Yakıt tüketimi: 7.4 l / 100 km; kombine CO₂ emisyonları: 172 g / km *] Mercedes-Benz başka #MBvideocar serisini sunuyor. Fotoğrafçı Florian Haizmann ilk film yapımcısı olarak çalıştı. Hareket..

  • BETA tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Toros Kullanmak Acemi Şoför 04:32

İlk Kez Toros Kullanmak Acemi Şoför

İlk kez Toros kullanmak.Çok zordu.Kütük gibi direksiyonu var ama yine de güzeldi.Ama siz denemeyin. Çünkü:araba bambaşka bir dünya.Başka bir şey. Debrıyaji zaten sert,üstünde direksiyon eklenince daha da suyu çıkıyor işi..

  • JET TV tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Güzelin Çöp Kovası Kapağına Kafasını Sıkıştırması 02:08

Sarhoş Güzelin Çöp Kovası Kapağına Kafasını Sıkıştırması

İngiltere'nin Huddersfield şehrinde bulunan bir restoranda içkiyi fazla kaçırarak kafası güzelleşen kadın çöp kovası kapağıyla gezerken ona tuvalet kağıdına bulanmış kafasıyla başka bir arkadaşı eşlik etmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce Helallik İstedi Sonra O Hocaya Ağzına Geleni Söyledi 03:34

Önce Helallik İstedi Sonra O Hocaya Ağzına Geleni Söyledi

Nihat Doğan, Sakal bırakmayan erkeği kadın zannedersin, başka düşünceye girersin sözleri ile tepki çeken hoca ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrasya Tüneli Trafiğe Kapatıldı 01:02

Avrasya Tüneli Trafiğe Kapatıldı

Avrasya Tüneli gece saat 00.00 ile 02.00 arasında yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe çift yönlü olarak kapatıldı. Tünele gelen araçlar başka güzergahlara yönlendirildi...

Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler 02:29

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi Fahri Doktora töreninde konuştu. Afrika ülkelerine yapılan ambargolara tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dik dur eğilme' diye slogan atan kalabalığa 'Biz Allah'ı..

Mavi Gözlü Vampir Kalamarı 04:32

Mavi Gözlü Vampir Kalamarı

Vampir kalamar, oksijen seviyesinin minumum olduğu başka hiçbir kalamarın yaşayamadığı okyanusun derinliklerinde yaşar.8 kolu, 2 uzun filamenti ve pelerinimsi bir derisi vardır.Birçok kalamarın avını yakalamak için kulla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.745 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.723 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlediğiniz Tüm Kaza Testlerini Unutun 00:24

İzlediğiniz Tüm Kaza Testlerini Unutun

İsviçreli bir şirket, saatte 200 kilometre hız yapan bir otomobilin, park halindeki başka bir araca çarptığı inanılmaz bir kaza testi videosu hazırlamış. Sosyal medyada büyük ilgi gören görüntüler izleyenleri hayrete düş..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü 01:37

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı  (Olay Yeri ) 00:45

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı (Olay Yeri )

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

İyi Huylu Titreme Nedir Parkinson'la İlişkisi Var Mı 01:01

İyi Huylu Titreme Nedir Parkinson'la İlişkisi Var Mı

İyi huylu titremesi olan insanlar Parkinson hastası değildir, Parkinson zamanla başka bulgular ile kendini göstererek ilerler. İyi huylu titremede insanların yazı yazmak, çorba ya da su içmek gibi işleri yaparken zorland..

  • NABIZ tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde 03:50

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde

Şeytan dürttü hislerime tav oldum Tav oldum tav oldum aman Benliğimden taştım bu gün lav oldum Lav oldum lav oldum aman Canım çekti bir güzele av oldum Düşünmedim yarınımı, sonumu Ellerimle çizdim kader yolumu Yo..

Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parkinson Tanısı Nasıl Konur 00:40

Parkinson Tanısı Nasıl Konur

Parkinson tanısı hastanın öyküsünün dinlenmesi ve muayene yolu ile konulur. Bazı test ve görüntüleme yöntemleri de kullanılır ama bunlar başka hastalıklar olmadığını teyit amaçlı istenir, Parkinson hastalığını bir beyin ..

  • NABIZ tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor Taraftarları Yangın Tüpü İle Kutlama 00:29

Bursaspor Taraftarları Yangın Tüpü İle Kutlama

Yeşil beyazlı bir taraftarın yangın tüpünü sıkarak kupa sevinci yaşadığı ortaya çıktı.O anlar başka bir taraftar tarafından kameraya alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alzheimer Nasıl Teşhis Edilir 01:17

Alzheimer Nasıl Teşhis Edilir

Alzheimer teşhisi için herhangi bir kan tahlili ya da test yapılmaz. Kişinin Alzheimer benzeri şikayetleri olduğunda bunların başka nedenlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığı araştırılır ve hasta takibe alınır...

  • NABIZ tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 7 yıl önce