#İlginç karpuz yeme yöntemlerini test ettik

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Yarım Saatte 302 Midye Yiyen Adam 02:42

Yarım Saatte 302 Midye Yiyen Adam

İstanbul'da bir midyeci , midye yeme yarışması düzenlemiş. Yarışmacılar yarım saatte en çok midyeyi yemek için yarışmışlar, bir yarışmacı yarım saatte 302 midye yiyerek rekor kırmış...

  • JET TV tarafından
  • 341 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü 19:25

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü

Okan Bayülgen, Teknoloji Bağımlılığı konulu Muhabbet Kralı programında Twitter, Microsoft, Facebook gibi teknoloji devlerinin CEO'larına, kurucularına dikkat çekti. Okan Bayülgen Mark Zuckerberg için loser, dedikoducu, g..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadının Ödünü Patlatan Maymun 00:10

Kadının Ödünü Patlatan Maymun

Rusya'da bir kadın yemek yeme çabasında olan maymunu sevmek istemiş. Ancak maymun bu işten pek memnun olmamış alacak ki kadına saldırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maskesi Takılıyken Lolipop Yiyebilen Zeki Ufaklık 00:14

Maskesi Takılıyken Lolipop Yiyebilen Zeki Ufaklık

Corona virüs hepimizi maskeye esir ettiğinden beri yeme içme konusunda alışkanlıklarımızda değişti. Bu zeki ufaklıkta maske uyum sağlayacak bir şekilde lolipopu yemeyi başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eve Gelen Yemek Siparişine Göz Koyan Köpek 00:31

Eve Gelen Yemek Siparişine Göz Koyan Köpek

Eve yeme söyleyen çift gelen siparişi masanın üzerine koymuş. Ancak evin köpeği onlardan da açmış.....

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası 02:32

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası

-Ankara Türküsü- Ankara'nın taştır yolu, Sağı solu asker dolu. Yetiş Kemal Paşam n'olur, Kan ağlıyor Anadolu. Pek gamlıyız... Ankara'da şanlı ordu, Her tarafa çadır kurdu. Biz düşmanı esir ettik, Şu feleğin işine bak. ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ı Hollywood Basını Görüntüledi! 01:09

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ı Hollywood Basını Görüntüledi!

Özellikle Müzikle elde edemediğimiz dünyadaki etkiyi Türk dizileriyle elde ettik.Özellikle Latin Amerika'da yayınlanan dizilerle tanınan Kenan İmirzalıoğlu'nu amerikan basını yakından takip etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yankı Bebeğe Ufak Sürpriz 07:18

Yankı Bebeğe Ufak Sürpriz

Oyuncaklardan Yankı Yazdık. Yankı'nın Tepkisini Merak Ettik...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'da Yaşayan İki Türk'ün Tasarımına Uluslararası Ödül 01:46

Hollanda'da Yaşayan İki Türk'ün Tasarımına Uluslararası Ödül

Hollanda'da tasarımlarıyla iki büyük ödüle layık görülen Türk ortaklardan iş adamı Başalan, Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir tasarımla yatay ve taşınır, yapboz bilgisayar kasası icat ettik. dedi...

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle 02:09

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle

Bundesliga'nın haftasında 31. Werder Bremen, Hertha Berlin'i 2-0 mağlup etti. Werder Bremen'in gollerini Fin Bartels Max Kruse ATTI ettik. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanm..

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de 02:31

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de Musul operasyonunun öncü birlikleri olan Peşmerge, Musul’a 10 km mesafedeki Şaguli bölgesinde kontrolü tamamen sağladı. Köyü DAEŞ militanlarından alan Peşmerge birlikleri, DAE..

Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..