#İlginç karpuz yeme yöntemlerini test ettik

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Tek Tahtamı  Kendim Aldım Tek Başıma Ev Yaptım Minecraft Hard Survivor 2. Bölüm Part 2 13:24

Tek Tahtamı Kendim Aldım Tek Başıma Ev Yaptım Minecraft Hard Survivor

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli minecraft hard survivor videosu çektik en son kalığımız yerden devam ettik ve en güzel ev kimin siz belirleyin iyi seyirler. Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Kaybetmeyi Hak Etmedik 04:14

Kaybetmeyi Hak Etmedik

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor'a 2-1 kaybettikleri Süper Kupa mücadelesi sonrası basın toplantısı düzenledi.Güneş, Bugünkü oyunla da kazanabilirdik. Daha tempolu oynamalı, daha az hata yapmamız ..

  • OFSAYT tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Alper'e Korku Filmi Evinde Eşek Şakası Yaptık 06:05

Alper'e Korku Filmi Evinde Eşek Şakası Yaptık

Bu videoda Siccin 4 filminin çekildiği evdeyiz. Film çekimleri esnasında Saklambaç videosu çekmek üzere seti ziyaret ettik. Hazır ziyaret etmişken bir de Alper'e eşek şakası yapalım dedik...

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

Cumhurbaşkanı  50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı 02:11

Cumhurbaşkanı 50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak-İran sınırındaki depreme ilişkin Felaketin hemen ardından ilgili kuruluşlarımızı bölgeye sevk ettik. AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonunda 50 tırlık yardım konvoyu, Habur'dan Irak'a şu an giriş..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Haşhaşlı Katmer Poğaça Tarifi 02:34

Haşhaşlı Katmer Poğaça Tarifi

Herkesin bilmediği ama bilenlerin ise vazgeçemediği haşhaş bugün sizler için katmer poğaçanın içine girerek damaklarınızı tatlandıracak. Mayalı hamur yapmayı bilmeyenlerin bile rahatlıkla yapabileceği anne eli değmiş gib..

Başbakan Yıldırım'dan Çipras'a Gerginlik Uyarısı 01:10

Başbakan Yıldırım'dan Çipras'a Gerginlik Uyarısı

Başbakan Yıldırım, Yunanistan Başbakanı Çipras'a gerginliklerden uzak kalınmasının iki ülke ilişkileri açısından daha hayırlı olacağını açık sözlülükle ifade ettik. dedi...

Ayrılık Acısı Çekenler Buraya - Stolk 06:51

Ayrılık Acısı Çekenler Buraya - Stolk

Ayrılık acısı hangimiz çekmedik? Eski sevgili sorunsalını hangimiz yaşamadık? Ayrılık hasretini hangimiz nasıl tecrübe ettik? Ayrılık acısı çeken tüm eski sevgililer buraya...

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayland'a Huzurevine Giden Avrupalılar 03:18

Tayland'a Huzurevine Giden Avrupalılar

Avrupa'da yaşlılara bakacak personel sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle bazı aileler çözümü yaşlı ve bakıma muhtaç aile üyelerini yurtdışına göndermekte buluyor. Tayland'da Avrupa'dan gelen yaşlılara hizmet veren bir bakım ..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Diş İpi Dansında Çığır Açanlar 07:48

Diş İpi Dansında Çığır Açanlar

Gün geçmiyor ki bir dans stili akım olmaya görsün efendim. Yıldık, yorulduk, nefret ettik ama dinlemiyorlar. Devem ediyorlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece 44:31

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece

Çekime giderken farklı zorluklar ile karşılaştık, normalde araba ile gidecektik fakat dağın zirvesine yakın bir yerde olduğu için arabadan ayrıldık ve yaya olarak devam ettik.Köpekler kovaladı, kayıp olduk ama en sonunda..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan Dondurma İş Budur 05:26

Hindistan Dondurma İş Budur

Merhabalar yeni bir videoyla karşınızdayım. bugün hindistan mallof india alışveriş merkezini gezdik. Kahraman maraştan dünyaya açılan maraş dondurmacısını ziyaret ettik. kahraman maraşlılar hindistanda. lezzetli dondurma..

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum 13:54

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum

Herkese merhabalar, bu videomda Ramazan öncesi yaptığımız küçük hafta sonu tatilini paylaşmak istedim.Bu kısa tatil için İstanbul’dan çok uzaklaşmadan Yalova’da ki Rizom Tatil Köyü’nü tercih ettik...

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

WhyShy Ezik Misin Sen İnsanların Yanında Rencide Etmek 06:31

WhyShy Ezik Misin Sen İnsanların Yanında Rencide Etmek

İnsanların yanında ekip arkadaşlarımızı rencide ettik ve onların tepkilerine baktı. Kimisi bizi savunurken kimisi de dalga geçti . İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapattık 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe defterini bir daha açılmamak üzere kapattık Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz ile demokrasimizin rüşdünü tüm dünyada ispat ettik. İnşallah ülkemizde artık darbe defterini bir daha açılmamak ü..

Bir Günlüğüne Kuaför Olmak(Komik Anlar) 18:15

Bir Günlüğüne Kuaför Olmak(Komik Anlar)

Selam sevgili facia üçlü ailesi. Bu videomuzda çılgın birşey denedik ve birbirimizi traş ettik. umarız izlerken eğlenirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıkık Nedir Kime Denir - Sokak Röportajları 03:30

Yıkık Nedir Kime Denir - Sokak Röportajları

Hangimiz zaman zaman öyle hissetmiyoruz, hangimiz yıkıklık nedir bilmiyoruz ki? Ama acaba herkes için aynı mı, “yıkık” deyince kimin aklına ne geliyor bunu merak ettik, çıktık sokağa! Sokak Röportajları sunar; “Yıkık ned..

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Berkay Arda Turan Önce Özür Dileyecek 10:44

Berkay Arda Turan Önce Özür Dileyecek

Berkay, Çözmemiz gereken bir durum söz konusuysa erkek erkeğe kalan kısmı çözeriz. Ama önce özür dilemesi gerektiğini biz araya giren herkese söyledik. Biz kimseden bir şey rica etmedik, bize gelenlere biz bunu talep et..

  • BETA tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce