#İlk kez yağmurla tanışan Çocuk

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Justice League Trailer 1 (2017)  Movieclips Trailers 02:32

Justice League Trailer 1 (2017) Movieclips Trailers

Justice League Trailer # 1 (2017): Gal Gadot, Amy Adams ve Ben Affleck'in rol aldığı yeni fragmanı inceleyin! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini / kliplerini @seyredelim.com'u düşüren ilk kişi olun..

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sez

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

War Machine Fragmanı 01:47

War Machine Fragmanı

Brad Pitt, Tilda Swinton ve Lake Smith Stanford'un oynadığı yeni römorka göz atın! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini Seyredelim.com'la İlk Siz İzleyin..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Feriha Tevfik Ve Keriman Halis izle 01:36

Feriha Tevfik Ve Keriman Halis izle

Cumhuriyet dönemi modernleşme sürecinde kadının önemi. İlk Türkiye güzeli Feriha Tevfik ve Türkiye'nin ilk Dünya güzeli Keriman Halis ile ilgili bilgiler ve görüntüler...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda 13:38

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde yeni yarışmacı Damla Gezen podyuma adım atınca Emine Aydın şok oldu. Emine, Damla ile arkadaş olduğunu söyledi ve Damla hakkında yarışmacı..

  • ANKA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 5.Bölüm İzle 41:26

Ankara 5.Bölüm İzle

Belgeselin Bir Güneş Battı adlı 5. bölümünde; Cumhuriyetin 10. ve 14. yıl kutlamaları, ilk havacılık faaliyetleri, ilk fabrikalar, Soyadı Kanunu, 1 Ocak'ın resmi tatil olması, halkevlerinin kuruluşu ve Mustafa Kemal At..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle 04:33

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle

24/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Beşiktaş – Adanaspor maçında; Ev sahibi Beşiktaş maça hızlı basladı ilk dakikalarda gol bulmasına ragmen konuk takım buna karsılık verdi ve ilk yarı 1-1 ile sonuclan..

Kasımpaşa Atiker Konyaspor- 3-2 Maç Özeti İzle 03:22

Kasımpaşa Atiker Konyaspor- 3-2 Maç Özeti İzle

27/04/2017 ‘ de Türkiye Kupa Yarı Final ‘de oynanan Kasımpaşa – Atiker Konyaspor maçında; İlk yarıya güzel baslayan konuk takım 2 gol buldu ilk yarıyı 0-2 önde kapatan Konyaspor ikinci yarıda bu üstünlügünü koruyamadı ve..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle 04:33

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30/04/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Osasuna – Deportivo La Coruna maçında; İlk yarıda iki takımda karsılıklı goller buldu ilk yarıyı 1-1 kapatan iki..

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle 08:16

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A ‘da oynanan Roma – Lazio maçında; Konuk takım maça hızlı baslayıp golu erkenden bulsada ilk yarı kapanmak üzere ev sahibi gol bularak ilk yarı 1-1 kapandı ikinci yarıda konuk takım Lazio tek..

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle 04:22

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de Almanya Bundesliga ‘de oynanan Augsburg – Hamburg maçında; Maç ev sahibinin üstünlügüyle basladı ilk yarıda 2 gol bulan ev sahibi ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ikinci yarıda 2 gol daha bulan ev sahibi maçı 4..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

Malaga 4 - 2 Sevilla Maç Özeti 02:59

Malaga 4 - 2 Sevilla Maç Özeti

01/05/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Malaga – Sevilla maçında; İlk yarıda karsılıklı goller bulan iki takım ilk yarıyı 1-1 kapattı ikinci yarıda ev sahibi Malaga güzel futboluyla maçı 4-2 kazanarak 3 puanı hane..