#İlk kez yağmurla tanışan Çocuk

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü 03:57

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü

insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam ge..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minikler Sordu  Milliler Terledi 00:30

Minikler Sordu Milliler Terledi

Milli Takım Çocuk Kulübü üyeleri, Ay-Yıldızlıların Antalya kampına girdi! Hayranı oldukları futbolcularla tanışan minikler bakın onlara neler sordu? İşte Emre, Mehmet, Burak, Nuri ve Sabri'nin Çocuk Kulübü ile buluşması...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Beş Küçük Maymun - Daha Süper Basit Şarkılar Ve Tekerlemeler 1:05:12

Beş Küçük Maymun - Daha Süper Basit Şarkılar Ve Tekerlemeler

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Dondurma Şarkısı Ve Daha Fazlası - Anne Kaz Club'dan Hemşirelik Tekerlemeleri 1:05:03

Dondurma Şarkısı Ve Daha Fazlası - Anne Kaz Club'dan Hemşirelik Tekerl

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..