#İlkay armen kayboldum kaybolan yıllar İçinde müzik dinle

Esmeray  Ölmeden De Yaşamak 03:27

Esmeray Ölmeden De Yaşamak

Esmeray Ölmeden De Yaşamak Dinle..

Esmeray  Kına Havası 04:04

Esmeray Kına Havası

Esmeray Kına Havası Dinle..

Esmeray  Bir Park Biliyorum 04:21

Esmeray Bir Park Biliyorum

Esmeray Bir Park Biliyorum Dinle..

Esmeray  Bir Sevgilim Yok 04:54

Esmeray Bir Sevgilim Yok

Esmeray Bir Sevgilim Yok Dinle..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun 02:54

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun Dinle SÖZLER Hayırlardan duvarlar koydun önüme güllerin içinde bu diken niye güllerim solmasın bu inat niye söylediğim onca şeye bir evet demek için,bunca sebebin varken karalar bağlayıp..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra 04:59

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra

....Ne yaparim Senden Sonra...Acima,dan gecer Yillar...Zaman,la Yanlizlik baslar...Yola cikar Pismanlik,lar... Kal..Sevgini,de al, gidiyorum ben...Sen Hoscakal.......

1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

YAVRU KURTLARIN TEKRAR SAHİBİNİ GÖRME HEYECANI 00:48

YAVRU KURTLARIN TEKRAR SAHİBİNİ GÖRME HEYECANI

Yavruyken kurtardığı ve beslediği kurtları doğaya bıraktıktan yıllar sonra kurtlarla tekrar karşılaşan kadın ve kurtların mutluluğu....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.472 görüntüleme
  • 8 yıl önce