#İnci mercan olsun be gülüm yeni müzik dinle

Gece-Derbeder 04:04

Gece-Derbeder

Korkma buda geçer Bırak bizim adımız derbeder olsun Gün olur devran döner Şimdilik adımız derbeder olsun oh oh ohh... Gözlerimi unuttum sende oh oh ohh... Çok gittin biraz gelsene Hayat bu işte bazen, çıkar rayı..

Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti( Kaptan Jack Sparrow kaçış sahnesi izle) 01:50

Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti( Kaptan Jack Sparrow kaçış sah

Clip from Pirates of the Caribbean 1: The Curse of the Black Pearl . Disclaimer: I own nothing. Jack Sparrow. Karayip Korsanları.. Siyah İnci'nin Laneti giriş sahnesi.. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti, John..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

 Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak 05:23

Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak

Ünlülerden gece gündüz konser Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum’da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisin..

  • ANKA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Cenk Eren - Kasetimi Al 03:20

Cenk Eren - Kasetimi Al

Küçük bir dünyam vardı beni buldun orda İkimizi de alamazsın artık Güzel varlığının teklifi karşısında Ruhumu teslim ettim oracıkta Bundan sonra Kafese kapandım anahtarı al Bülbülün olurum gülüm kasetimi al Sana ..

Koray Avcı  Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı Yakarım Geceleri

Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Can Güngör Mix: Murat Bulut Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: İmre Haydaroğlu Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Seni benden alamazlar Fırtınada kalamazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Beni sensiz bulamazlar Kuşlar bile uğramazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Akşamlar ve sabahlar benim için hep aynılar Bakamam ki ne gerek var..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Koray Avcı - Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı - Yakarım Geceleri

Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 05:03

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği)

Söz/Güfte-Beste: Alaeddin Pakyüz Canından özü verdin Yürekten sözü verdin Her derdimi çözü verdin Canım gülüm anneciğim Öptün kokladın sevdin okşadın Bin bir derdini benden sakladın Yedirdin sen yemeden İçirdin sen iç..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim 02:26

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim Şarkı Sözleri Gözyaşım şarap olsa Gençliğim harap olsa Her günüm azap olsa Yine seni seveceğim Arım, balım, peteğim Gülüm, dalım, çiçeğim Bilsem ki öleceğim Yine seni seveceğim N..

Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Tarkan Bal Küpü 03:53

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun www.sozlerisozu.com Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vaz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Bal Küpü 04:15

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vazgeçmek geçen taş ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..