#İnci mercan olsun be gülüm yeni müzik dinle

Söz | 20.Bölüm 2:10:20

Söz | 20.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 20'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaan Yalçın - Sev Yeter 03:51

Kaan Yalçın - Sev Yeter

Kaan Yalçın - Sev Yeter Dinle Sev Yeter şarkı sözleri ile güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isy..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Akın - Seni Çok Seviyorum 03:40

Akın - Seni Çok Seviyorum

Akın - Seni Çok Seviyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri İçimi dolduran, bir dünya aşk olur Gözlerin gözlerime deyince Sesini duymasam Her rüya dert olur Ellerin ellerimden gidince Güneşi al benden, Geceyi al ne olur, Haya..

Hadise - Geliyorum Yanına 03:29

Hadise - Geliyorum Yanına

Hadise - Geliyorum Yanına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Macerayı kapına getiriyorum Çok tutar bu film baş rolde yine adım Tam bir kahraman kesiliyorum düşünce aşka Kurusun tabiatım Yaklaştığında yaz geliyor Ne kadar abarts..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..