#İnci mercan olsun be gülüm yeni müzik dinle

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı 02:23

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkami

Gaziantep Şehitkamil Belediye başkanlığı için aday adayı Hayri Kamalı başvurusunu yaptı. Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı ve Saadet Parti Eski İl Başkanı Hayri Kamalı : Bu Bir Bayrak Bayrak Yarışı , olduğunu dile..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

88 yaşındaki kadın nasıl öldü 15:41

88 yaşındaki kadın nasıl öldü

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında büyük bir yük vardır artık. Peki Bahar bu yükü taş..

  • Dizi TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..