#İnci mercan olsun be gülüm yeni müzik dinle

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa 05:55

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa

La ilahe illallah ( Kelime i Tevhid ) zikri 100 defa ( Lütfen açıklamayı okuyun ) (Lütfen okuyun) Video hakkında: Video ve sesler düzenleme yazılımı ile düzenlenip hazırlanmıştır. Video, after effect, camtasia studio, au..

  • PengoTV tarafından
  • 3.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Kolay Şöbiyet Tarifi Bereketli Tarifler Net 03:31

Kolay Şöbiyet Tarifi Bereketli Tarifler Net

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar 01:06

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar

Bir kokteyle gittiniz çatal bıçak bulamıyor musunuz? Veya yemek siparişi verdiniz plastik çatal bıçak koymamışlar mı? Dert etmeyin. Hem bayanlar hem erkekler için tasarlanan bu tırnaklar ile artık nerede olursanız olun y..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

 Sünger Pandispanya  Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Keki 05:42

Sünger Pandispanya Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Ke

4 adet yumurta oda sıcaklığında olsun 1 su bardağı toz şeker yarım çay bardağı ılık su çeyrek limonun suyu 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 1 su bardağından 2 parmak eksik un isteğe g..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım 00:35

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım

Aynı fabrikada çalışan adı bir soyguna karışan şoför Ali (Kartal Tibet) ile santral memuresi Gül'ün (Hülya Koçyiğit) aşk öyküsü. Filmin Adı: Parmaklıklar Arkasında Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Ka..

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi 03:14

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi

Bugünkü videomuz pizza tarifi. :) Ayrıntıları ile pizza nasıl yapılır, pizzanın hamuru nasıl hazırlanır ve gerçek pizza sosunun tarifini sizler için anlattık. Şimdiden afiyet olsun :)..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ... 04:20

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ...

Evet arkadaslar ilk videomu yolladim ama yayinlanmadi saglik olsun, Bu video da Fransadaki Gurbetcilerimiz icler acisi fakir dugununu gostermek istedim... Madem ulkemizi cok seviyorsunuz, o zaman memleketinize geri donu..

  • JET TV tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!! 01:32

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!!

Burçak Tuncer elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı.Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp altına şunları yazdı:Güneşli bir Dominik sabahından herkese merhaba! Survivor maceram burada sona erdi. İyisiyle kötüsüyle çok f..

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli 00:43

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli

Şehbal (Filiz Akın) İzmir’de öğretmenlik yapmaktadır. Kuzeni Mübin (kartal Tibet) tatilini geçirmesi için Şehbal’i İstanbul’a yanına çağırır. Bunun yıllardır beklediği evlilik teklifi olduğunu düşünen genç kız heyecanlan..

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap 02:36

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap

Nur cemaati hocalarından olan Hasa Akar Atatürk’ün annesine ağza alınmayacak iftiralar atıyordu. Şunların içine düştükleri çukura bakın: - Kimi Atatürk’ün yatak odasında eşiniyor. - Kimi Atatürk’ün annesine iftira atıyor..

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi  Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır 02:37

Un Kurabiyesi Tarifi Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Un kurabiyesi tarifimizi izleyerek kolay un kurabiyesi yapımını öğrenebilirsiniz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kurabiyeyi hiç zorlanmadan yapabileceğinizi düşünüyoruz. Tek yapmanız gereken un kurabiyesi nasıl yapıl..

18 Gerçek Casusluk Fi̇kri̇ 09:03

18 Gerçek Casusluk Fi̇kri̇

Bu harika tüyolarla casusluk yeteneklerinizi geliştirin! Fark ettirmeden insanları kandırmanın ve ne olursa olsun ağzı sıkı tutmanın yöntemlerini öğrenin! Arkanıza yaslanın ve hiçbir şeyi kaçırmayın! :)..

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar 03:53

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar

Dev piton gövdesiyle sardığı köpeği sıkarak boğarken imdada kurtarma ekipleri yetişti. İnsanların elindeki sopalarla köpeği pitonun elinden kurtarmaya çalıştıkları sırada zor durumda olan arkadaşının yanından bir an olsu..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihin En Şişman Kadını, 10 Yıl Sonra Böyle Görünüyor. İnanılmaz Değişimi 05:08

Tarihin En Şişman Kadını, 10 Yıl Sonra Böyle Görünüyor. İnanılmaz Deği

Helal olsun kadına azim ve kararlılıkla devam etmiş ve istediğini başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar! 10:13

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar!

İbrahim Erkal’ın ölümü ünlüleri yasa boğdu! İbrahim Erkal'ın ailesi sosyal medya hesabından ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü isimler sosyal medyada taziye mesajları yazdı. Evinin otoparkında..

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Ünlülerin 10 Oğlu, Ailelerini İnanılmaz Bir Şekilde Hayal Kırıklığına Uğrattılar 04:56

Ünlülerin 10 Oğlu, Ailelerini İnanılmaz Bir Şekilde Hayal Kırıklığına

Rabbim hayırlı evlatlar nasıp etsin konum ne olursa olsun parayla her şey çözülmüyor malesef..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım 12:58

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik

Neden eski fotoğraflara bakınca tövbeler olsun diyoruz?:) makyaj yapmayı bilmiyormuşuz da ondan. Gerçi benim doğru makyajı bulmam uzun sürdü ama umarım sizin için o kadar da uzun sürmez. Bu vesileyle bu videoyu yayınlıyo..

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi 02:52

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda sınavlarda görebileceğiniz öğretmen tipleri var. Tedbirli, külyutmaz, kişiye göre muamele yapan, laf olsun diye kontrol eden, göz yuman, iyi niyetli... Bu öğretmenlere mutlaka rastlıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..