#İngiliz bilim insanı stephen hawking

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu 04:29

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'ye Rockabye şarkısında sosyal medya üzerinden eşlik ettiği video ile gündem olan Cizreli Mehmet Ali Şulan, İstanbul'da konser veren İngiliz şarkıcıyla birlikte sahneye çıktı...

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Songül Öden Hakkında Çıkan Aşk İddiaları Hakkında Konuştu 01:55

Songül Öden Hakkında Çıkan Aşk İddiaları Hakkında Konuştu

Güzel oyuncu Songül Öden, Instagram hesabından İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile fotoğraf paylaşmış ve ardından dedikodular yayılmaya başlamıştı. Başarılı oyuncunun, İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile aşk yaşadığı iddia..

  • BETA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi! 06:05

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi!

İngiliz Charles Hamilton, Tevfik'e son bir vazife verir. Son vazifesi, Mustafa Kemal Paşa'ya düzenlenecek suikasttir. İngiliz ajan Charles Hamilton, İzmir'den gitmeden önce Tevfik'e son bir vazifelerinin olduğunu söyler...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz 03:18

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz

Sıçanları gıdıklama nasıl tepki verdiğini inceleyerek, bilim adamları nasıl bir beyin süreçleri içgörü kazandığını ve hissi yanıt veriyor.. Eğer gıdıklama yaparken neden gülüyorsunuz? Berlin Humboldt Üniversitesi bili..

  • PengoTV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır 05:44

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır deneylerle bilim deneyleri deneyler okul öncesi deneyler izle deneylerle yeterli derecede doğrulanmamış ancak doğru olacağı umulan düşünceye ne denir deneylerle i..

 1 Milyon Yıl Sonra Türkiye Nasıl Bir Yer Olacak ? 12:06

1 Milyon Yıl Sonra Türkiye Nasıl Bir Yer Olacak ?

beklemediği farklı bir görünüme sahip olacak. İlginizi çekecek bu videoda bir çok bilgi film tadında hazırlanmış, bilim ve teknoloji kaynaklarından sonuna kadar yararlanılmıştır. İyi seyirler.. Kaynaklar: https://tr.wiki..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görenleri Ürküten Robot Bebek 00:15

Görenleri Ürküten Robot Bebek

Londra Bilim Müzesi'nde bu hafta ziyarete açılacak olan Robotlar sergisinde hem beyaz ekranda ünlü olmuş robotlar, hem de gerçek hayatta ses getirmiş olanlar bilim ve kurgu severlerin beğenisine sunulacak. Bu sergi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbn-i Heysem kimdir? 03:19

İbn-i Heysem kimdir?

Görme, optik ve ışık alanında bilime büyük katkılar sağlayan İbn-i Heysem, tarihin en önemli bilim insanlarından biriydi. İbn-i Heysem, baş yapıtı kabul edilen Optikler Kitabı’nın yanı sıra astronomi, felsefe, sayı teori..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:12

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sinemaseverlere kan, hiddet, ter ve gözyaşı vaadeden bu devam filminde dehşet saçan kabus Carter Ailesi ile nihayetlenmiyor. Sıradaki hedef, New Mexico sınırında çalışan bilim insanlarına alet edavat taşımakla g..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..