#İngiliz bilim insanı stephen hawking

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

Tehlikeli rekor 03:19

Tehlikeli rekor

Türkiye’de tablo tahmin edilenden de çok hızlı şekilde kırmızıya döndü. Yoğun bakımlarda yoğunluk giderek artıyor. Bilim Kurulu üyeleri tabloyu tersine döndürmek için en sert önlemlerin masaya gelme ihtimali ile ilgili k..

Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Koronavirüs Gerçekleri Bir Bir Ortaya Çıkıyor! Bu İddia Ortalığı Karıştırır 01:50

Koronavirüs Gerçekleri Bir Bir Ortaya Çıkıyor! Bu İddia Ortalığı Karış

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla ilgili bilim insanlarından şoke eden bir iddia geldi..

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu 02:27

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu

Brokoli ve karnabaharın sivilcelere iyi geldiği ortaya çıktı. Türk bilim adamlarının tesadüfen ortaya çıkardığı buluş, sivilceye çare oldu. Ocakta unutulan bir yemeğin buharlaşan suyunun pekmez kıvamında bir ürün bırak..

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem 05:08

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırdığını, bundan böyl..

5G-ÇİPLER  ve ZİHİN KONTROLÜ 15:28

5G-ÇİPLER ve ZİHİN KONTROLÜ

#5g #metaverse #bilim..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar 2:00:24

Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar

Deprem nedir? Yaşananlar sadece kader mi? Depremde hangi saatler önemlidir? Nasıl yardım edilmeli? Küllerinden doğmayı biliriz Allah kuluna gazap gönderir mi? Çocukların özel koruması mı var? Bu kadar keskin sınırlar k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:40:57

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle

451 Fahrenheit filmi 2018 yılında yayınlanmış ve gelecekte herhangi bir zamanda geçen kitap okumanın yasaklandığı bu nedenle kitap saklamanın vatan hainliği ile aynı olduğu bir dönemde geçen bir film. İtfaiye görevlileri..

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin! 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyi

BOP gizlenmiş adıyla Yeni Romadır ve bu ihan ülkeyi din, siyaset ve bilim şeytan üçgeniyle felakete sürüklüyor. Uyanık olun, toprak alın ve topraklarınızı ve yerlerinizi satmayın!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dabbe 4- Cin Çarpması - Azerbaijani Trailer 01:58

Dabbe 4- Cin Çarpması - Azerbaijani Trailer

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - İlk Cin Çıkarma Ayini 11:04

Dabbe 4- Cin Çarpması - İlk Cin Çıkarma Ayini

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kıbledere Köyünde Dehşet 29:37

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kıbledere Köyünde Dehşet

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..