#İngiliz bilim insanı stephen hawking

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Dehşet Anı 19:12

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Dehşet Anı

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Köyü 13:43

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Köyü

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

TAU 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:37:40

TAU 2018 Türkçe Dublaj İzle

Bir bilimadamı geliştirdiği teknoloji ile birlikte bir robot icat etmiştir. Robotik YZ tüm varlığına ramen hala kusursuz değildir. Bunun için bir insan formu gerekmektedir. Tüm teknolojisini kendi geliştirdiği bir eve mü..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler 00:40

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırmada, yemek ödülü karşılığında eğitime alınan farelerin araba kullanırken stres seviyelerinin düştüğü ve rahatladıkları ortaya çıktı. Richmond Üniversite’sinde ya..

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ 02:05

TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ

1960 için dikkat çeken bir vizyon! Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik Not: Feydamid vizyonu için bilişsel çelişki ile yorum yapmamak adına öncelikle Thomas Townsend Brown'un 1921 yılındaki keşfinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler 05:03

Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler

Finlandiyalı çocukların okul yaşamı, Finlandiya’nın bizzat uygulamakta olduğu gençlik ve eğitim politikalarının sonucudur; PISA testlerinin değil. Fin eğitim sisteminde okuma becerileri, bilim ve matematik okur yazarlığı..

  • PengoTV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Manavgat- Yangında kül olan köyler 14:20

Manavgat- Yangında kül olan köyler

Manavgat, Antalya'da 28 Temmuz öğlen saatlerinde başlayan yangınlar devam ediyor. İtfaiyeciler halen Manavgat'ın alevlerle mücadele ederken, yangınların söndürüldüğü köylerdekiler oluşan tahribatın izlerini silmeye çal..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce