#İngiliz yemekleri

İngiliz Basını Türkiye nokta atışı yapıyor tehlike kapımızda 07:46

İngiliz Basını Türkiye nokta atışı yapıyor tehlike kapımızda

ingilizlerin nokta atışı korkusu...

32. Gün-İngiliz Kraliyet Ailesi İzle 04:38

32. Gün-İngiliz Kraliyet Ailesi İzle

Prince Andrew ile Sarah Range'ın nişanlanması ve Prens Charles ile Prenses Diana'nin düğünü...

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi 00:30

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi

Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti. Dünyanın sayılı zenginleri arasında 5 milyar dolarlık servetiyle yer alan ünlü milyarder Richard Branson..

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması 00:24

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması

İngiltere, Slovenya arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçta enteresan bir olay yaşanmış. Maçın oynandığı esnada Wembley Stadyumu sakinlerinden biri kağıttan yaptığı uçağı sahaya atmış. Uçağın süzülüp fi..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den 01:28

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den

İngiltere'de yayın yapan Independent, “Dünyadaki en saçma ölüm sahnesi” isimli haberinde, Yeşilçam yapımı olan “Kareteci Kız” filminde Filiz Akın'ın Bülent Kayabaş'ı vurma sahnesinin tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi o..

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi 02:23

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım, felaket senaryolarına rağmen Türk ekonomisinin yılın ilk yarısında yüzde 5'in üzerinde büyüdüğünü belirterek, Bu sene sonunda büyüme oranımız yüzde 6-7 arasında gerçekleşecek dedi...

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka 01:11

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka

Manganın eski solisti Ferman Akgül, önceki akşam görüntülendi. Ferman Akgül önceki akşam minik bir konser sonrası, Eşinin arkadaşları ve Arsenal Copenhagen Danimarka milli futbolcusu olan kuzenleri ile objektiflere yansı..

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Vücut Boyasıyla Sokakta Üstsüz Gezen Kadın 01:53

Vücut Boyasıyla Sokakta Üstsüz Gezen Kadın

Sarah Ashleigh isimli vücut ressamı kadın, İngiliz Daily Mail gazetesi için ilginç bir deneye imza attı. İngiliz sanatçı çıplak üstüne yapılan boya ile sokağa çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.544 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi 00:21

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi

İngiltere’nin başkenti Londra’daki saldırıyı İngiliz vatandaşı Khalid Massood’un gerçekleştirdiği belirlendi. Londra’da 4 kişinin hayatını kaybettiği parlamento binası yakınındaki saldırıyı yapan teröristin kimliği beli..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - Eftalyanın Korkunç Ölümü! 03:46

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Eftalyanın Korkunç Ölümü!

İngiliz Charles Hamilton'ın verdiği görevi başaramayan Eftalya'yı, kötü bir sürpriz beklemektedir. Charles Hamilton, Eftalya'dan intikamını onu ve babasını öldürerek alıyor. İngiliz Charles Hamilton, Azize'yi önünde bir ..

  • ANKA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Maceracı _ Kars 1:10:47

Maceracı _ Kars

Maceracı - Kars Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin..

Maceracı _ Isparta 3 1:04:59

Maceracı _ Isparta 3

Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin kendine özgü le..

Kore Yemeklerini Deneyen İnsanlar 03:01

Kore Yemeklerini Deneyen İnsanlar

İnsanlara hayatlarında ilk defa kore yemekleri denetiliyor ve fikirleri soruluyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Nasreddin Hoca Kayıp 11:41

Nasreddin Hoca Kayıp

Nasreddin Hoca verilen yemekleri çabucak bitiren ve yenisini isteyen Küheylan’ı azarlar. Hiç iş yapmadığı halde sürekli yediğini söyler. Ertesi gün Küheylan’ın yerinde yeller esmektedir. Bir önceki gün koyulan yemekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bertrand Russell’ın 1959 Yılından Gelecek Nesillere Bıraktığı Tavsiyeler 01:58

Bertrand Russell’ın 1959 Yılından Gelecek Nesillere Bıraktığı Tavsiyel

Nobel Ödüllü İngiliz filozof Bertrand Russell (1872-1970), 1959 yılında, BBC'nin Face to Face programında kendisine sorulan soruları yanıtlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
George Michael 53 Yaşında Öldü 00:30

George Michael 53 Yaşında Öldü

Ünlü İngiliz müzisyen George Michael 53 yaşında hayata veda etti. Menajeri, sanatçının İngiltere’nin Oxford kentindeki evinde dün gece öldüğünü duyurdu. Polis, pop yıldızının ölümünde ‘şüpheli bir durum bulunmadığını’ b..