#İngiltere başkonsolosluğu

Hollanda'ya Kangallı Protesto! 00:53

Hollanda'ya Kangallı Protesto!

Sizin sokak köpekleriniz varsa, bizim canımız gibi sevdiğimiz dost kangallarımız var. Kangal cinsi köpekleriyle Hollanda Başkonsolosluğu önüne gelen bir grup protesto eylemi yaptı. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Kahraman Pilotlar Film İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar Film İzle

Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçlerinin Almanların siperlerine karşı duramamışlardır.Birçok kişi ölmüştür.Birleşik..

  • Tv Series tarafından
  • 2.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Liverpool 2-3 Swansea City (Maç Özeti - 21 Ocak 2017) 05:23

Liverpool 2-3 Swansea City (Maç Özeti - 21 Ocak 2017)

21.1.2017, Liverpool 2 – 3 Swansea City İngiltere Premier Lig’in 22.Hafta ilk maçında Liverpool, Swansea City’i ağırladı. Liverpool evinde Swansea City’e 3-2 kaybetti ve Liderlik yarışında önemli bir yara aldı. Goller: ..

  • Ömer tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

İrlandalı Futbolcunun Dağlara Taşlara Giden Penaltı Vuruşu 00:13

İrlandalı Futbolcunun Dağlara Taşlara Giden Penaltı Vuruşu

İngiltere Ligi'nde oynanan Southampton - Bournemouth karşılaşmasında İrlandalı futbolcu, penaltı atışında topu tribünlere yolladı. İngiltere Premier Lig'de Southampton, Bournemouth'u ağırladı. Maç golsüz biterken Bournem..

Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017) 04:20

Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017)

Manchester United, İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Hull City'e konuk oldu. 35. dakikada Tom Huddlestone'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 66. dakikada Paul Pogba'nın golüne engel olamadı. Eski Ak..

  • Ömer tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi  Musaddık 03:21

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi Musaddık

İran petrolünü millileştirerek İngiltere'ye kafa tutan İran Başbakanı Musaddık, 19 Ağustos 1953 günü henüz Başbakanlığının 3. yılında bir askeri darbeyle devrilip tutuklandı. Musaddık'ın devrilmesinde İngiltere ve Amerik..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.355 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nato Zirvesinde Liderler İngiltere - Hırvatistan Maçını Takip Etti 01:27

Nato Zirvesinde Liderler İngiltere - Hırvatistan Maçını Takip Etti

NATO zirvesinde liderler İngiltere-Hırvatistan maçını takip etti İngiltere Başbakanı Theresa May, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Dışişleri Baka..

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı 01:44

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı

Süpervizörsüz (insansız) sürücüsüz kapsüller, İngiltere'deki Bristol şehrinde halka açık olarak test ediliyor. İngiltere hükümeti 2021 yılına kadar ülke yollarında tam olarak kendi kendine giden araçlara sahip olmayı he..

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müdahale Etti 01:16

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müd

Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının tutulduğu yerde toplanan gurbetçi vatandaşlarımızı güç kullanarak dağıttı. Hollanda polisi, Türkiye'nin Rottterdam Başkonsolosluğu y..

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki 00:59

İstanbul ve Ankara'da Hollanda'ya Büyük Tepki

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya Rotterdam Başkonsolosluğu'na giriş izni vermemesinin ardından Türkiye'deki temsil..

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi 00:48

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi

Fetullahçı terör örgütüne bağlı READ Vakfının halihazırda Tenneessee eyaletindeki okullarına 3 okul ekleme talebi reddedildi. Örgüt İlk, orta ve lise okulları açmak için Tennessee'de bulunan dokuz üyeli Shelby İlçesi Eği..

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı 01:59

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un bir bağlantısı daha ortaya çıktı. 17-25 Aralık kumpasçısı olan daha önce FETÖ'cü polis müdürleriyle yoğun temas kurduğu öğrenilen Metin Topuz’un şimdi de bir El Kaide..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..

İstanbul ABD Konsolosluğu önünde Kudüs eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu önünde Kudüs eylemi

İstanbul’daki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkonsolosluğu önünde toplanan grup, Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak tanınmasını protesto etti. Toplanan grup hep bir ağızdan “Ordular Kudüs’e” sloganları attı...

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor 11:50

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor

Burcu Esmersoy, 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu'nda evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile boşanıyor. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy anlaşmalı olarak boşanıyor. 2018..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..