#İngiltere ve İrlanda’da

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Mutasyona Uğramış Koronavirüs 12 Ülkeye Sıçradı 01:17

Mutasyona Uğramış Koronavirüs 12 Ülkeye Sıçradı

Mutant virüs bir ülkede daha görüldü. İngiltere'den gelen kadın karantinaya alındı. Almanya ile birlikte mutasyona uğramış koronavirüs görülen ülke sayısı 12'ye yükseldi..

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

Merkel Kısıtlamaları Savundu 01:42

Merkel Kısıtlamaları Savundu

Almanya koronavirüs mücadelesinde kısıtlamaların süresini uzatma kararı aldı. Tepkilere karşı tedbirler yasal dedi. Öte yandan İngiltere koronayla mücadelenin 10 yıl süreceğini açıkladı...

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.124 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce