#İngiltere ve İrlanda’da

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Prenses 2 Yaşında 00:34

Küçük Prenses 2 Yaşında

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın küçük kızı Prenses Charlotte 2 yaşına bastı. Charlotte'un yeni bir fotoğrafı kamuoyuyla paylaşıldı. Küçük Charlotte'un objektife poz verirken giydiği sarı üzerin..

Emre Can'dan Yılın Golü İzle 00:22

Emre Can'dan Yılın Golü İzle

İngiltere Premier Lig'de 35. hafta mücadelesinde Liverpool, Watford'a konuk oldu. Türk asıllı oyuncu Emre Can, attığı golle, maçın önüne geçti. Maçın 45. dakikasında Galatasaray ile adı anılan Luca Leiva'nın pasında müke..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı! 05:51

Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı!

İzmir'de başarısız olması sonrası İngiltere'ye geri çağrılan İngiliz Hamilton, gitmeden önce son kozunu oynama niyetindedir. Ard arda gelen başarısızlık haberleri sonrası, İngiltere'nin İtilaf Devletleri adına İzmir'e yo..

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

50 Metreden Kendi Kalesine Gol Atan Futbolcu 00:54

50 Metreden Kendi Kalesine Gol Atan Futbolcu

U20 Dünya Kupası'ndaki İngiltere-Gine karşılaşmasında İngiliz futbolcu Fikayo Tomori, 50 metreden kendi kalesine attığı golle güne damgasını vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Tuhaf Yarış Kazası 01:27

Bir Tuhaf Yarış Kazası

İngiltere gerçeklene Motorsiklet yarışında sürücünün sanki dereceye girmem zor gibi ya da başka bir neden dolayı aracının üstünde yatar şekilde kaza yapıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basın Mensuplarının İtmeli Çekmeli Tartışması 01:14

Basın Mensuplarının İtmeli Çekmeli Tartışması

İngiltere'de bugün yapılan genel seçimde Liberal Demokratların lideri Tim Farron'un oy kullanma merkezinden çıkmasını beklerken bir fotoğrafçı ile kameraman yer kapma kavgasına tutuşuyor. İtmeli çekmeli kavga anı başka b..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale 02:54

Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale

İngiltere'de Kraliçe'nin 91. doğum günü kutlaması töreni sırasında bir askerin baygınlık geçirmesi sonucu sağlık görevlilerinin disiplin içerisinde ve ağır bir şekilde bayılan askere müdahale etmesi dikkat çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
180 Metrede Top Sektirdi 01:32

180 Metrede Top Sektirdi

İngiltere'nin Manchester şehrinde adrenalin tutkunu bir adam, 180 metre yükseklikteki bir kulede top sektirdi...

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı 02:17

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı

İngiltere'de aracı için yer bulan genç kadın sürücü, aracını park etmekte oldukça zorlanınca çevredekiler yardımına koştu...

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı 01:36

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı

İngiltere'nin High Wycombe bölgesindeki Townfield Camii'sinin dışındaki bir olaya müdahale eden polis camiye ayakkabılarını çıkarmadan girdi. Camide bulunan cemaatin tepkisiyle karşılaşan polis olay bitene kadar ayakkabı..

Trabzon'da Hareketli Saatler 03:03

Trabzon'da Hareketli Saatler

Onazi'nin transferi İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'la 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Trabzonspor, İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını bekliyor. Transfer için milli takım uygunluğu ve oynadığı maç sayısı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Prensin Mısırını Aşıran Ufaklık 00:42

Prensin Mısırını Aşıran Ufaklık

İngiltere Prensi Harry, Invictus Oyunları için bulunduğu Kanada'da maçı izlerken patlamış mısırını küçük kızla paylaştı. Patlamış mısır ikili arasında bir oyuna dönüştü. İşte o sempatik anlar....

Kötü Şaka Kazayla Bitti 00:24

Kötü Şaka Kazayla Bitti

İngiltere’de iki kafadarın sürücülere yönelik yaptığı şaka kötü bitti...

Park Ücretini Ödememek İçin Görevliyi Yumrukladı! 00:55

Park Ücretini Ödememek İçin Görevliyi Yumrukladı!

İngiltere'nin Manchester kentinde bir otoparkta 3 euro olan otopark ücretini ödemek istemeyen bir müşteri, otopark görevlisini yumrukladı. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Otobüs Şoförünün Fren Refleksi Yolcuları Çoşturdu 00:34

Otobüs Şoförünün Fren Refleksi Yolcuları Çoşturdu

Otoyolda 100 km hızla giden bir otobüs şoförünün dikkati ve fren refleksi yolcuları alkışa boğdu. İngiltere'de bir otoyolda aniden savrulan arabayı erken fark eden şoför hızla giden otobüsü kaza yapmadan durdurmayı başar..

Şov Yapmak İsterken Bir Anda Alev Aldı 00:47

Şov Yapmak İsterken Bir Anda Alev Aldı

İngiltere'nin Gloucestershire kontluğunda bir adam otomobiliyle şov yapmak istedi. Bir anda alev alan otomobili hareket ettirerek söndürmeye çalıştı...

Hücre Arkadaşını Öldürüp Böyle Dışarı Çıkarttı! 00:46

Hücre Arkadaşını Öldürüp Böyle Dışarı Çıkarttı!

Cezaevinde yaşanan cinayet herkesi dehşete düşürdü. İngiltere Londra'daki Elgin Middlesex cezaevinde hücre arkadaşını öldüren mahkumun cesedi dışarı çıkarttığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerd..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Brexit Sonrası AB Vatandaşlık Haklarının Korunması İçin Anlaşma Yakın 01:25

Brexit Sonrası AB Vatandaşlık Haklarının Korunması İçin Anlaşma Yakın

İngiltere Başbakanı Theresa May, parlamentoda yaptığı konuşmada Avrupa Birliği vatandaşlarının haklarının korunmasına dönük Brüksel ile anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi...

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor 01:00

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor

Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile ilgili söylentiler Avrupa Birliği'ni karıştırdı. Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile i..

Şoke Eden Olay; Çocuğu Metrelerce Sürükledi 00:18

Şoke Eden Olay; Çocuğu Metrelerce Sürükledi

İngiltere'nin Liverpool şehrinde çekilen görüntüde bir kadının boynuna tasma taktığı çocuğu metrelerce sürüklediği görülüyor. Sosyal medyada hızla yayılan videoya tepki yağıyor...

Fifa 18 Ultimate Team İngi̇ltere Premi̇er Li̇gi̇ Bri̇ghton Takimi Kadro Kurma Görevleri̇ 02:28

Fifa 18 Ultimate Team İngi̇ltere Premi̇er Li̇gi̇ Bri̇ghton Takimi Kad

FIFA 18 ULTIMATE TEAM İNGİLTERE PREMİER LİGİ BRİGHTON TAKIMI KADRO KURMA GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜL OYUNCU KEVİN DE BRUYNE KAZANICAZ KOLAY KADRO KURUN KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ İYİ SEYİRLER DİLERİZ..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..