#İniş sırasında martı sürüsüne Çarpan uçak

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

G Maxe'te Korkudan Ayılıp Bayılan Çocuk 00:38

G Maxe'te Korkudan Ayılıp Bayılan Çocuk

Kesinlikle bir yaş sınırı olması gereken bu tarz lunapark aletleri çocuklar için pek sağlıklı gözükmüyor. Meksika'da bir lunaparkta kaydedilen bu görüntülerde G-Max'e binen iki çocuktan birisi iniş sırasında her ne kadar..

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin 03:04

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin

Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasan da geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

O maganda yakalandı! 01:14

O maganda yakalandı!

Tartıştığı sürücünün aracına çarpan kamyon şoförü yakalandı O anlar kameraya yansımıştı Başakşehir'de tartıştığı sürücünün aracına çarpan kamyon şoförü ekipler tarafından yakalandı...

2019 4.SINIF MATEMATİK DOĞAL SAYILARDA ÇARPMA İŞLEMİ KONU ANLATIMI SORU ÇÖZÜMLÜ 29:01

2019 4.SINIF MATEMATİK DOĞAL SAYILARDA ÇARPMA İŞLEMİ KONU ANLATIMI SOR

2019 4.SINIF MATEMATİK nYENİ MÜFREDATnDOĞAL SAYILARDA ÇARPMA İŞLEMİnÇARPMA İŞLEMİNİN ÖZELLİKLERİnETKİSİZ ELEMAN 1 BİRnYUTAN ELEMAN 0 SIFIRnDEĞİŞME ÖZELLİĞİnÇARPMA İŞLEMİNDE BİLİNMEYENİ BULMAnKATLAR TOPLAMInÇARPIMLAR BİRE..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

Pilotun Ölümden Kıl Payı Kurtulması 01:06

Pilotun Ölümden Kıl Payı Kurtulması

İngiltere'de Foxy Lady olarak bilinen Vixen Sea uçağı Somerset'e acil iniş yaparken pilot ölümden kıl payı kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçaklardaki Can Yeleğini Denizde Test Ettik 05:10

Uçaklardaki Can Yeleğini Denizde Test Ettik

Bu videoda uçaklarda her koltuğun altında yer alan ve uçağın denize zorunlu iniş yapması veya kaza ile denize düşmesi durumunda kullanılacağı öngörülen can yeleklerini test ediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi 01:31

Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi

Dubai Havayolları'na ait Airbus A-380 uçağının şiddetli rüzgarda muhteşem inişi böyle görüntülendi. Almanya Düseldorf Havalimanı'nda iniş yapan uçaklar şiddetli yan rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor..

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi 01:25

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi

Düsseldorf Havalimanında ölçümlere göre 110 km hızla iniş yapmaya çalışan uçak herhangi bir kaza olmadan bunu başarmış.+..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti 00:45

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti

Rusya Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yanan uçağın içindeki yolculardan biri tahliye öncesi uçak içindeki o anları kaydetti...

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düşen Arkadaşına Hunharca Gülen Adam 01:24

Düşen Arkadaşına Hunharca Gülen Adam

Ormanda gezintiye çıkan arkadaşlardan ormanlık alandan inişe geçerken oldukça zorlanmış hatta içlerinden biri bu iniş sırasında hızını alamayıp yere kapaklanmış...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Base Jumping Sporcusu Dehşeti Böyle Yaşadı 00:20

Base Jumping Sporcusu Dehşeti Böyle Yaşadı

İsveç'te base jumping yapan ekstrem sporcusu 24 katlı binanın çatısından atlama denemesi yaparken beklemediği bir sürprizle karşılaşmış. Atlama sırasında paraşütü çok geç açılan ekstrem sporcusu bina bitişiğindeki bir re..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..